Hocam aşkolar falan hayırlı olsun ama düğüne davet etmessen darılırım johny abimiz bile gelicek düğüneR6S iyi oyun diye biliyorum pek bilgim yok ama o da baya oynanıyor. Aynı anda götürebilirsin sıkıntı olacağını sanmıyorum, hatta belki farklı aim türlerine alışmak faydalı bile olabilir. Yani kısaca sen de beğendiysen bence alabilirsin aşko ama daha bilgili arkadaşlarda baksın.
Kardeşim ben evliyim bak bu da yengenHocam aşkolar falan hayırlı olsun ama düğüne davet etmessen darılırım johny abimiz bile gelicek düğüne
Hocam kızma ama bu sabah o yengeyi çıplak gördüm ben 12 TL'ye hemde steam saolsun.Kardeşim ben evliyim bak bu da yengenAlıntıyı görüntüle
Ulan Allah'ıma mükemmel garı.Hocam kızma ama bu sabah o yengeyi çıplak gördüm ben 12 TL'ye hemde steam saolsun.
Ulan Allah'ıma mükemmel garı.
dicek bişey yok bu sizin tercihiniz saygı duyuyorum erkek erkeği seviyorsa dyeceğim bişey yok hayırlı olsun daveti atmazsanız darılırım.@Rennes olm yanlış anladılar. Pislik! Bi daha yok! Erkeğim lan ben ! Anadolu çocuğum lan ben!
Arkadaşlarla oyun çok sarıyorŞu an valorant oynuyorum 1 haftalığım.
Aim yok ama zamanla gelişir.
Arkadaşım R6S oynuyor . Paralı olduğu için hiç yönelmedim ama sizce almaya değer mi?
Valorant oynayan kişi bunla aynı anda götürür mü?
Daha çok Steam konuları açacağım bu arada.
dicek bişey yok bu sizin tercihiniz saygı duyuyorum erkek erkeği seviyorsa dyeceğim bişey yok hayırlı olsun daveti atmazsanız darılırım.Yhaaa slka şey ısırırım seni.
Sen de iyisin heee,dicek bişey yok bu sizin tercihiniz saygı duyuyorum erkek erkeği seviyorsa dyeceğim bişey yok hayırlı olsun daveti atmazsanız darılırım.