Rainbow Six Siege nasıldır?

@Rennes hocam kuma yani ikinci eş lazımsa bu konuya gelebilirsin.

Hocam son olarak Deluxe almaya değer mi ne katar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saçmalama. Yeter dedim ama yukarıda.
Ben Standart aldım Deluxe biraz P2W e giriyor bence.
Standart da sarıyor karakterleri oyundan kazandığın para ile açabiliyorsun zaten.

Standart da sarıyor karakterleri oyundan kazandığın para ile açabiliyorsun zaten.
Yukarıda biri sadece bir ajan veriyor dedi ve çok uzun sürüyormuş açması.

Hocam iyi pc desen yok alıp geforce now ile oyna desen iyi internet yok biz bu hayata izlemeye gelmişiz 🚬

Kk sakanın da cılkı çıkmasın ara ara yapıyoruz gülüp geçiyoz da valla ben de bi şey olmadım değil.
Tamam hocam abarttım bende özür dilerim.

Hocam iyi pc desen yok alıp geforce now ile oyna desen iyi internet yok biz bu hayata izlemeye gelmişiz 🚬

Tamam hocam abarttım bende özür dilerim.
Ne özürü olum boşver biz de yapıyoz arada farketmeden

Yukarıda biri sadece bir ajan veriyor dedi ve çok uzun sürüyormuş açması.
Benim oyun saatim 28, 6 tane operatörüm var.
Oynayıp açmak daha keyifli, parayla karakter açmak yerine kazandığın oyunlardan aldığın oyun parası ile açıyorsun.

Benim oyun saatim 28, 6 tane operatörüm var.
Oynayıp açmak daha keyifli, parayla karakter açmak yerine kazandığın oyunlardan aldığın oyun parası ile açıyorsun.
Ama şunu söyliyim ben iyi bir pc oyuncusu değilim. İlerde oluurm yüksek ihtimal.Yine de para vermiyim mi diyorsunuz?

Ama şunu söyliyim ben iyi bir pc oyuncusu değilim. İlerde oluurm yüksek ihtimal.Yine de para vermiyim mi diyorsunuz?
P2W e giriyor aslında. Emek harcayıp alman daha iyi. Zorlana zorlana iyileşeceksin.

Götürür hocam. valo ve r6 hassasiyetini aynı kullan faydası var

P2W e giriyor aslında. Emek harcayıp alman daha iyi. Zorlana zorlana iyileşeceksin.
Gaza getirdin beni . Zaten 10 TL ucuza kaçmak işime gelir. Babama oyun alıcam dedim. İndirimler baya iyi dedim. 5 liraysa alırım dedi.. En az bi 50 lira dedim. Annem ordayken görmesin diye aşağıdan el hareketi çekti :D Şakasına tabi.

Geri