Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
lan bebem diyon en başta sonra aşko diyince abartma noluyo lan!
lan bebem diyon en başta sonra aşko diyince abartma noluyo lan!
mükemmel bir oyun. Al hemde arkadaşın varsa çok daha eğelenceli oluyor. 40-50 saate yaklaşınca oynamayı yavaş yavaş öğreniyorsun. Epic gamesde 25 tl ye falan dşüyorŞu an valorant oynuyorum 1 haftalığım.
Aim yok ama zamanla gelişir.
Arkadaşım R6S oynuyor . Paralı olduğu için hiç yönelmedim ama sizce almaya değer mi?
Valorant oynayan kişi bunla aynı anda götürür mü?
Daha çok Steam konuları açacağım bu arada.
Sen de iyisin heee,
ENGEL.Yhaaa slka şey ısırırım seni.
Manisa'da oturuyom bneİyi ki forumdayız yoksa tehna biyer falan olsa acımazsın hocam umarım Manisa'ya gelmezsiniz.
Lan de yürü git. Erkek erkeği seviyorsa saygı duymam valla. Burda açık ve netim. De yürüyün gidin. Azgın Rennes hakaret etsem ban yicem şimdi.dicek bişey yok bu sizin tercihiniz saygı duyuyorum erkek erkeği seviyorsa dyeceğim bişey yok hayırlı olsun daveti atmazsanız darılırım.
Ad soyad ver uzaklaştırma kararı çıkartcam.Manisa'da oturuyom bne
Sanki ben saygı duyuyorum kızıştırmak için dedim yoksa sokakta kız gibi giyinip öpüşen erkek görsem polisi ararım.Lan de yürü git. Erkek erkeği seviyorsa saygı duymam valla. Burda açık ve netim. De yürüyün gidin. Azgın Rennes hakaret etsem ban yicem şimdi.
Yok la ne Manisa'sı İstanbul/Esenyurt'tayım ben. Ama yazları İzmir, Mersin, Van falan. Her yerde çevre, tanıdık var.Ad soyad ver uzaklaştırma kararı çıkartcam.
Şaka bir yana harbi mi?
Bizim sınıf 25 kişi en iyi ekran kartı gtx 1050 ti diğerlerinin ki çöp benimkide dahil yani sınıftan kimseyi bulamam daha önemlisi zaten bilgisayarım kaldırmıyor ilk önce kendim oynayamam işte bruh böyle bir andır.Oynarken Zeka, taktik, takım oyunu, sabır ve aim gibi özelliklerini kullanmanı gerektiren bir oyun. Kendine iyi takım arkadaşları bulursan çok sarar
Nasıl bir zekadan bahsediyoruz. Zeka olarak normal bir insanım. İlk defa oyun oynatan bir pc m var. FPS türüne 1 hafta önce geçtim.