Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Alınır mı?

25 tl verilir. Karakter kasmak zor ve verdigi karakterlerin arasinda guzel karakterler var. Dokkaebi falan veriyordu heralde.
  2. DerratiX

DEAD BY DAYLIGHT oynanırmı oyananıyormu?

ad by daylight dedigin dead by daylight ise, arkadaslarinla oynarsan gayet eglenceli. ilk birkac saatide eglenceli. Ama matchmaking cok kanser. Millet oyunun ustasi olmus, deli gibi asiri iyi juke atiyorlar. Ya da sirf seni kanser etmek icin bir yere asip ustunde bekliyorlar ol diye (normalde...
  3. DerratiX

🔥İndirim Yeni GTA Tarzı oyun Steam'de 30 TL

o zaman bence bi 50 tl yatirip ready or not almak daha mantikli :D daha bitmemis bir oyuna bu kadar para vermezdim ben ya. Cok daha guzel oyunlar var cunku ucuza.
  4. DerratiX

Titanfall 2 yoksa titanfall 2 al
  5. DerratiX

Bu baya beta gibi bir sey degil miydi ya neredeyse hicbir sey yoktu oyun icinde
  6. DerratiX

İndirimden hangi oyunlar alınabilir

Aynen, o tip oyunlar MMORPG diye gecer. Elder Scrollsta MMORPG tarzi.
  7. DerratiX

Guzeldir. Son cikan Resident Evil oyunlari iyi. MMO oyunlarda baya buyuk bir harita olur, karakterini gelistirirsin, insanlarla konusur alisveris yaparsin, beraber bosslar kesersin dungeonlar yaparsin, kasilirsin, item basarsin item yaparsin falan
  8. DerratiX

R6S dedigim o evet ortada diye gormemisim, kusura bakma. Tur hosuna gidiyorsa ve yoksa Frostpunk bakabilirsin Resident Evil 7 Biohazardda alinabilir MMO seviyorsan Elder Scrolls online'da guzeldir.
  9. DerratiX

BF1 tek basina sarar, Ready or Not sarmayabilir, R6S yine tek basina oynanabilir. Ready or Not yerine Dying Light 1 ve Titanfall 2 alinabilir. Yanina da vampire survivors eklenebilir.
  10. DerratiX

FFXV/BF1/Ready or Not/R6S öneririm
  11. DerratiX

🔥İndirim Battlefield™ 1 69,99 TL

bf1 1688205956 Soyle diyim bf1 bf2042'den once cikti ama bf1'in oyuncusu BF2042'den daha fazla :d
  12. DerratiX

Steam oyun önerisi yapacak, indirimli?

Random oyun koymussun gibi reis. Callisto Protocol ve Forspoken alinmaz. Infinite warfare alinmaz. Elden Ring koy.
  13. DerratiX

Sims 4 ücretsiz ( epic games )

Bu oyun zaten temelli ücretsiz oldu aga. Steamde ücretsiz hala.
  14. DerratiX

COD MW 4 Steam 24 TL! 🫡

7-8 saat götürecek oyun alıyorsun 24 TL'ye ayrıca kaliteli bir şekilde götürecek bir oyun, 24 TL'ye artık 7-8 saat doyuracak yemek bile alınmıyor :D
  15. DerratiX

Hangi Oyunları Almalıyım?

Ayrıca şu videoyu izlemenizi önerebilirim inceleme olarak.
  16. DerratiX

Klavye mouse ile evet oynanabilir hocam. Ben klavye mouse ile oynamıştım.
  17. DerratiX

Hocam ben abarttıklarını düşünüyorum arkadaşların. Evet zor bir oyun ama imkansız değil ayrıca savaşıp ölmeside zevkli.
  18. DerratiX

O zaman barbie giydirmece falan oynasın bence o. Ya da ilk NPC dediği oyunun tutorial bossu ve fightın bitmesini beklemeden sürekli baştan çık gir yapıp falan giriyor oyuna :D
  19. DerratiX

Sekiroda ilk NPC'yi geçememesi daha çok onun problemi gibi ama. Bu arada NPC dediğin miniboss olmasın?
Top Bottom