Neler Yeni

Hangi Oyunları Almalıyım?

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bütçe
500
Kur güncellemesinin devam edeceğini düşündüğüm için bir çok oyun almak istiyorum.
Bütçe; nakit 1500 TL, Steam bakiyesi olarak 1500 TL var ama ne kadar az harcarsam o kadar iyi. Mevcut paramın büyük kısmını ayırmak istiyorum Cs go operasyon bileti ve Hogwarts Legacy gibi merakla beklediğim oyunlar için.
Her türde oyun oynarım ancak fps ve mmorpg bir tık daha fazla. Aşağıdaki listelerde önerip önermediğiniz oyunlar varsa belirtirseniz sevinirim. Listelerde bulunmayıp önermek istediğiniz oyunlar varsa merakla bekliyorum.

Şuan için istek listemde bulunan oyunlar;

• Cyberpunk 2077 - 124,5 TL
  • God of War - 150 TL [Etail]
  • Sekiro Shadows Die Twice - GOTY Edition - 144,5 TL
Bu 3 oyundan 1 veya 2 tanesini almayı düşünüyorum. Diğer listedeki oyunların çoğunu almazsam 3'ünü de alabilirim.

• Dragon Age Origins - Ultimate Edition - 31,84 TL
  • Vampyr - 38 TL
  • Vampire: The Masquerade - Bloodlines - 24,50 TL
  • L.A Noire - 50,40 TL
  • Hell Let Loose - 48 TL [Etail]
  • Squad - 55.99 TL
  • The Sinking City - 14,20 TL
  • This Land is My Land Founders Edition - 50 TL
Bu listedeki oyunlarda ise benzer oyunlar olduğundan bazıları arasında karar vermem gerekli. Örneğin Squad - Hell Let Loose , Vampyr - Vampire:The Masquerade , L.A Noire - The Sinking City

EDİT:
Kütüphanemi görmek isteyenler için hesabımı bırakıyorum.

Liste başlıklarını kaldırdım karışıklığa sebep verdiği için.

Son düzenleme:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1
Kur güncellemesinin devam edeceğini düşündüğüm için bir çok oyun almak istiyorum.
Bütçe; nakit 1500 TL, Steam bakiyesi olarak 1500 TL var ama ne kadar az harcarsam o kadar iyi. Mevcut paramın büyük kısmını ayırmak istiyorum Cs go operasyon bileti ve Hogwarts Legacy gibi merakla beklediğim oyunlar için.
Her türde oyun oynarım ancak fps ve mmorpg bir tık daha fazla. Aşağıdaki listelerde önerip önermediğiniz oyunlar varsa belirtirseniz sevinirim. Listelerde bulunmayıp önermek istediğiniz oyunlar varsa merakla bekliyorum.

Şuan için istek listemde bulunan oyunlar;
1. LİSTE
  • Cyberpunk 2077 - 124,5 TL
  • God of War - 150 TL [Etail]
  • Sekiro Shadows Die Twice - GOTY Edition - 144,5 TL
Bu 3 oyundan 1 veya 2 tanesini almayı düşünüyorum. Diğer listedeki oyunların çoğunu almazsam 3'ünü de alabilirim.

2. LİSTE
  • Dragon Age Origins - Ultimate Edition - 31,84 TL
  • Vampyr - 38 TL
  • Vampire: The Masquerade - Bloodlines - 24,50 TL
  • L.A Noire - 50,40 TL
  • Hell Let Loose - 48 TL [Etail]
  • Squad - 55.99 TL
  • The Sinking City - 14,20 TL
  • This Land is My Land Founders Edition - 50 TL
Bu listedeki oyunlarda ise benzer oyunlar olduğundan bazıları arasında karar vermem gerekli. Örneğin Squad - Hell Let Loose , Vampyr - Vampire:The Masquerade , L.A Noire - The Sinking City
1. listeyi al geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
A way out (iki kişilik Co op hikayeli hapishaneden kaçma oyunu)
Scum (hayatta kalma)
Rdr2 (açık dünya + online kovboy oyunu)
Ready or not (asker oyunu operasyon fln yapıyorsun)

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. listeyi al geç.
Doğrusu 1. 2. Liste arasında seçim yapmayacağım karışık alacağım da hangilerini alacağıma karar veremedim. Yüksek bütçeli olduğu için ayırmıştım yanlış anlaşılacagımı düşünmemiştim. 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

A way out (iki kişilik Co op hikayeli hapishaneden kaçma oyunu)
Scum (hayatta kalma)
Rdr2 (açık dünya + online kovboy oyunu)
Ready or not (asker oyunu operasyon fln yapıyorsun)
Benim arkadaşlar oynasa A way out alacağımda genelde solo takılıyorum FPS oyunları haricinde.
Rdr2 ye sahibim ama ready or not mantıklı geldi arkadaşları ikna edebilirim gibi.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Souls oyunlarına meraklı değilsen Sekiro en son tercihin olsun.
Neredeyse 1 senedir dark soulsları bekliyorum da indirime girmediği için sekirodan başlamak istedim. Ufak tefek souls oynadım ama büyük yapımlara girişmek nasip olmadı.
Doğrusu bende alıp almamakta çekimserim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bak al dediklerimi al tamam mı?
  • Cyberpunk 2077: kesinlikle al . Ben oynarken çok eğlendim. Benim oynadığım zamanda (1.5 yaması) bug yoktu. 1.61 ile tam düzeltmişlerdir şimdi.
  • GoW'u 150 ye bulmuşsun al direkt.
  • Sekiro: Arkadaşım 3 saat oynadı. İlk NPC'yi geçemedi. Boss demiyorum bakın. NPC. Normal düşman yani. Kapı gardiyanı.
  • Dragon Age taş oyunlardır ama ben olsam almazdım. Game Pass ile genel EA Play ile oynardım.
Diğer oyunların dışına çıkabiliyorsan farklı önerileri istiyorsan öneri yapabilirim. Sevdiğini türü söyle misal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
Rainbow siz siege (operasyon oyunu 5v5 karakterlerin yetenekleri var)
Phasmophobia (evlerdeki hayaletleri bulduğunuz bir korku oyunu jumpscare yok ekip ile çok sarar)
Aragami 1/2 (gizlilik ninja oyunu biraz da hikayesi var)
Scrap mechanic (inşa etme oyunu survival modu da var)
Just cause ( bam güm daldigin füzeler attığın uçaklar surdugun açık dünya oyunu)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bak al dediklerimi al tamam mı?
  • Cyberpunk 2077: kesinlikle al . Ben oynarken çok eğlendim. Benim oynadığım zamanda (1.5 yaması) bug yoktu. 1.61 ile tam düzeltmişlerdir şimdi.
  • GoW'u 150 ye bulmuşsun al direkt.
  • Sekiro: Arkadaşım 3 saat oynadı. İlk NPC'yi geçemedi. Boss demiyorum bakın. NPC. Normal düşman yani. Kapı gardiyanı.
  • Dragon Age taş oyunlardır ama ben olsam almazdım. Game Pass ile genel EA Play ile oynardım.
Diğer oyunların dışına çıkabiliyorsan farklı önerileri istiyorsan öneri yapabilirim. Sevdiğini türü söyle misal.
Sekiroda ilk NPC'yi geçememesi daha çok onun problemi gibi ama. Bu arada NPC dediğin miniboss olmasın?

rynsz

80+ Bronze
1. liste ve ona ek olarak Squad

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar