Hidro Dinamik
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 795
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu güzel oldu işte.Klavye mouse ile evet oynanabilir hocam. Ben klavye mouse ile oynamıştım.

Gece daha müsait olduğum bir zamanda izleyeceğim teşekkürler.Ayrıca şu videoyu izlemenizi önerebilirim inceleme olarak.

Valla yapay zekası için değilde sağı solu patlatmak için oynuyordum. Son oyunu diğerlerinden pahalı diye şans vermedim daha.just cause son oyun dışında tavsiye etmiyorum yapay zeka kötü

Tek oynarken cihaz kullanımı açısından zorluk olacaktır diye düşünüyorum. Haksız mıyım? Arkadaşlara aldırmaktansa kendim takılırım direk.300 saatim var oyunda kesinlikle jumpscare yok hayalet size saldırırken sadece önünde doğarsa belki korkabilirsin oyunda sadece gerilim var ve çok eğlenceli oyun tek de oynayabilirsin arkadaşlarinla da JoshkunTv YouTube den videosunu izleyebilirsin

Canın sağolsun, teşekkür ederim. Divinity original sin 2 yi çok duydum da başlayıp baslamamak konusunda çekimser kaldım. Gece videolarını bir daha izleyeyim.Divinity Original Sin 1 2
Banner Saga 1 2 3
Desperados III
Journey
SOMA
Normalde aklıma daha çok oyun gelirdi ama gelmiyor bu aralar.
Sekiroda trainer açarak bitirmişti yanılmıyorsam.Enis kirazoglunun videosu var sekiro yu incelediği