Arama sonuçları: *

1. ErenROG

Steam'de Metro 2033 Ücretsiz! Diğerleri de İndirim de

2033 ve Last Light Redux vermişti ücretsiz olarak. Eski sürümü çok kötü.
  2. ErenROG

Steam'de Metro 2033 Ücretsiz! Diğerleri de İndirim de

Epic zaten ücretsiz vermişti. Çok geç Steam kardeş...
  3. ErenROG

Geçici Ücretsiz [Nisan] Call of Duty Black Ops Cold War 1 Haftalık Ücretsiz

2 gün önce aynı konuyu açtım. Ellerine sağlık.
  4. ErenROG

Geçici Ücretsiz Call of Duty: Black Ops Cold War PS Store'da 1 haftalığına ücretsiz!

70 GB indirdim ben. PC için öyle olabilir, bilmiyorum. Hem Campaing modu inmiyor zaten, sadece Zombie ve Multiplayer modu iniyor.
  5. ErenROG

Geçici Ücretsiz Call of Duty: Black Ops Cold War PS Store'da 1 haftalığına ücretsiz!

Ben dün gece indirdim Cold War. :D 600 TL'lik hiçbir şey yok oyunda bu arada.
  6. ErenROG

Türkiye'de zaten anlamı yok. Çünkü çoğu kişide 1 haftada iniyor oyun. :D
  7. ErenROG

PS Store, Black Ops Cold War oyununu 1 haftalığına ücretsiz yaptı. Oyunun sadece Zombie ve Multiplayer modları aktif olacak. Campaing modu için oyunu satın almanız gerek. Benim gibi 600 TL vermek istemeyen ama oyunu denemek isteyenler 1 haftalığına birazcık da olsa eğlenebilir...
  8. ErenROG

Wallpaper engine iade edilmiyor

1 Ocak'ta iade ettiğim oyunun parası bu sabah hesabıma yattı.
  9. ErenROG

Wallpaper engine iade edilmiyor

Kullanmamış olabilirsin ama uygulamayı kapatsan bile arkaplanda açık kalıyor. Görev yöneticisinden veya gizli simgeleri göster bölümünden uygulamayı kapattın mı? Veya uygulamayı 5-10 DK kullanıp sildin mi?
  10. ErenROG

beleş oyun ücretsiz oyun ıstıyorum depolama fark etmez

Bu 550W sendeki 600W'dan daha çok güç veriyor sisteme. Sendeki 600W 12V kanalından 552W veriyor, XPG Pylon 550W ise 550W'ın tamamını veriyor. Koruma sayıları bakımından da 10 kat daha iyi.
  11. ErenROG

indirimde farcry 5 alınır mı

Daha önce hiç oynamadıysan o seriyi alabilirsin. Eski oyunlarından bir farkı yok.
  12. ErenROG

Rainbow six siege alınır mı?

@Eviles61 alınır mı hocam? 😄
Top Bottom