Wallpaper engine iade edilmiyor

Aykut4057

80+ Silver
Reaksiyon skoru
972
sela arkadaşlar
geçen haftasonu indirimlerinden 13 liraya wallpaper engine aldım uygulamayı biraz kullandım
arka plan bana göre değilmiş yani ihtiyacım yokmuş ,arkadaşlarımın gazına gelerek aldım
bugüne kadar iade ettiğim her türlü oyunun bakiyesi 2 saatte hesabıma geçerdi ama
wallpaper engine iade talebini 18 saat önce oluşturmama rağmen halen geri dönüş yapılmadı.

sela arkadaşlar
geçen haftasonu indirimlerinden 13 liraya wallpaper engine aldım uygulamayı biraz kullandım
arka plan bana göre değilmiş yani ihtiyacım yokmuş ,arkadaşlarımın gazına gelerek aldım
bugüne kadar iade ettiğim her türlü oyunun bakiyesi 2 saatte hesabıma geçerdi ama
wallpaper engine iade talebini 18 saat önce oluşturmama rağmen halen geri dönüş yapılmadı.
2 saat ten fazla kullandıysan iade kabul olmuyo diye biliyorum+soruyu 2 defa sormana gerek yok yükselt butonu var oradan yükseltebilirsin konunu

sela arkadaşlar
Bende among us iade talebi oluşturdum bir kaç saat oldu

Sorun yapma 2 saati geçmediysen olumlu yanıtlanır

Kullanmamış olabilirsin ama uygulamayı kapatsan bile arkaplanda açık kalıyor. Görev yöneticisinden veya gizli simgeleri göster bölümünden uygulamayı kapattın mı? Veya uygulamayı 5-10 DK kullanıp sildin mi?

Kullanmamış olabilirsin ama uygulamayı kapatsan bile arkaplanda açık kalıyor. Görev yöneticisinden veya gizli simgeleri göster bölümünden uygulamayı kapattın mı? Veya uygulamayı 5-10 DK kullanıp sildin mi?
steam de 13 dakika olarak gözüküyor
işim bittikten sonra sağ alttan çıkış yapmıştım
Post automatically merged:

eğer 2 saatş geçmiş olsaydım veya 14 günü
e mailde gözükür 2 saati geçmiş vs.
bu kadar uzamaması lazımdı
eski iade taleplerim 2 saatte sonuçlanırdı.

steam de 13 dakika olarak gözüküyor
işim bittikten sonra sağ alttan çıkış yapmıştım
Post automatically merged:

eğer 2 saatş geçmiş olsaydım veya 14 günü
e mailde gözükür 2 saati geçmiş vs.
bu kadar uzamaması lazımdı
eski iade taleplerim 2 saatte sonuçlanırdı.
1 Ocak'ta iade ettiğim oyunun parası bu sabah hesabıma yattı.

4 gün önce 3 tane oyun iadesi talep ettim ve dün en ucuz olan oyun iade edildi ve mailde şu yazıyordu; yakın zamanda çok iade işlemi yaptınız eğer bu sistemi suistimal ederseniz iade hizmeti hakkınız kapanacaktır. Böyle bişey olursa gerçekten üzülürüm oyunlar 20 küsur TL ediyor toplamda ve diğer 2 oyundan 4 gündür ses yok :( ayrıca konu açmıştım konu hakkında bakabilirsin merak edenler olabilir 3 oyunda 2 saati geçmedi ve aldığım gün indirip beğenmeyip iade ettiğim oyunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,808
Üyeler
190,978
Son üye
Bulut376
Geri