Neler Yeni

Wallpaper engine iade edilmiyor

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
sela arkadaşlar
geçen haftasonu indirimlerinden 13 liraya wallpaper engine aldım uygulamayı biraz kullandım
arka plan bana göre değilmiş yani ihtiyacım yokmuş ,arkadaşlarımın gazına gelerek aldım
bugüne kadar iade ettiğim her türlü oyunun bakiyesi 2 saatte hesabıma geçerdi ama
wallpaper engine iade talebini 18 saat önce oluşturmama rağmen halen geri dönüş yapılmadı.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
sela arkadaşlar
geçen haftasonu indirimlerinden 13 liraya wallpaper engine aldım uygulamayı biraz kullandım
arka plan bana göre değilmiş yani ihtiyacım yokmuş ,arkadaşlarımın gazına gelerek aldım
bugüne kadar iade ettiğim her türlü oyunun bakiyesi 2 saatte hesabıma geçerdi ama
wallpaper engine iade talebini 18 saat önce oluşturmama rağmen halen geri dönüş yapılmadı.
2 saat ten fazla kullandıysan iade kabul olmuyo diye biliyorum+soruyu 2 defa sormana gerek yok yükselt butonu var oradan yükseltebilirsin konunu

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
sela arkadaşlar
Bende among us iade talebi oluşturdum bir kaç saat oldu

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sorun yapma 2 saati geçmediysen olumlu yanıtlanır

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Kullanmamış olabilirsin ama uygulamayı kapatsan bile arkaplanda açık kalıyor. Görev yöneticisinden veya gizli simgeleri göster bölümünden uygulamayı kapattın mı? Veya uygulamayı 5-10 DK kullanıp sildin mi?

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanmamış olabilirsin ama uygulamayı kapatsan bile arkaplanda açık kalıyor. Görev yöneticisinden veya gizli simgeleri göster bölümünden uygulamayı kapattın mı? Veya uygulamayı 5-10 DK kullanıp sildin mi?
steam de 13 dakika olarak gözüküyor
işim bittikten sonra sağ alttan çıkış yapmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer 2 saatş geçmiş olsaydım veya 14 günü
e mailde gözükür 2 saati geçmiş vs.
bu kadar uzamaması lazımdı
eski iade taleplerim 2 saatte sonuçlanırdı.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
steam de 13 dakika olarak gözüküyor
işim bittikten sonra sağ alttan çıkış yapmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer 2 saatş geçmiş olsaydım veya 14 günü
e mailde gözükür 2 saati geçmiş vs.
bu kadar uzamaması lazımdı
eski iade taleplerim 2 saatte sonuçlanırdı.
1 Ocak'ta iade ettiğim oyunun parası bu sabah hesabıma yattı.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
4 gün önce 3 tane oyun iadesi talep ettim ve dün en ucuz olan oyun iade edildi ve mailde şu yazıyordu; yakın zamanda çok iade işlemi yaptınız eğer bu sistemi suistimal ederseniz iade hizmeti hakkınız kapanacaktır. Böyle bişey olursa gerçekten üzülürüm oyunlar 20 küsur TL ediyor toplamda ve diğer 2 oyundan 4 gündür ses yok :( ayrıca konu açmıştım konu hakkında bakabilirsin merak edenler olabilir 3 oyunda 2 saati geçmedi ve aldığım gün indirip beğenmeyip iade ettiğim oyunlar.

Top Bottom