Arama sonuçları: *

1. FatZeus

❌İndirim Bitti! Marvel’s Spider Man Remastered 440 TL (STEAM CD KEY)

İşte okumak çok önemli. Sen de bu yok neyse zamanla öğrenirsin TahinPekmez .d Armut seni. Google'da searchleyeceğin şeyi gelip burda forumda soruon yukarda söyleyen adamda haklı aslında neyse
  2. FatZeus

Hahaha bebe mi. Ulan armut 10 20 liranin lafını yapıp alsam mı diye geveliyorsun .d Paran varsa al yoksa zırlama forumda yok yere edebiyat yapma burda
  3. FatZeus

Boş boş konuşup adamın asabını bozma sana oyunun gameplayı hakkında bilgi verdik genel olarak ne kadar oynarsın diye. Sizin gibilere yardımcı olana suç. Hayatında spiderman izlemedin mi? Bildiğin şeyi ne diye oynuyorsun o zaman derim bende sana. Neyse tagleme daha naş
  4. FatZeus

Makarasyon takılırsın oyunu ben 30 saat oynadım hikaye bitti yan görevler kaldı. 7 saat ne soluksuz mu oynucan oyunu durmadan qwpoekqwpokwq. Arada bir keyfide uçuyordum mapte geziyordum ondan dedim ben uzun oynarsın diye. Anlık event tarzı bir şey oluyor kuş kaçıyor onu kovalıyorsn vs
  5. FatZeus

Ben eski sistemimde oynadım r5 5600 - 1650gtx ile keyifliydi. Şu an yeni sistemde test etmedim ama onda zaten her halükarda iyidir diye düşünüyorum. Bildigin hikaye aynı sonrasında yan görevlerle story bitiyor yanlış hatırlamıyorsam
  6. FatZeus

🔥İndirim Forza horizon 5 300 Tl!

Durumun yoksa bunu yazıyorsan okey. Durumun ola ola bilerek bu şekilde oynuyorsan vay haline.
Top Bottom