Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Marvel’s Spider Man Remastered 440 TL (STEAM CD KEY)

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,798
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Deneyeyim diyip steamden almıştım iade ettim hiç benlik değil

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yedi mi? bir hikayesi ne kadar sürüyor. optimizasyonu nasıl
Eklentiiler de dahil olmak ara görevler falan derken hikayesi çok uzun sürmüyor. Bilgisayarda ağ ile süzülürken PlayStation'a göre biraz fazla oynak.

TahinPekmez

80+ Silver
Eklentiiler de dahil olmak ara görevler falan derken hikayesi çok uzun sürmüyor. Bilgisayarda ağ ile süzülürken PlayStation'a göre biraz fazla oynak.
arkadaş 50 saat demiş. ben sadece hikayeden gidersem ne kadar sürer merak ettim

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Makarasyon takılırsın oyunu ben 30 saat oynadım hikaye bitti yan görevler kaldı. 7 saat ne soluksuz mu oynucan oyunu durmadan qwpoekqwpokwq. Arada bir keyfide uçuyordum mapte geziyordum ondan dedim ben uzun oynarsın diye. Anlık event tarzı bir şey oluyor kuş kaçıyor onu kovalıyorsn vs
arkadaş 50 saat demiş. ben sadece hikayeden gidersem ne kadar sürer merak ettim

Son düzenleme:

TahinPekmez

80+ Silver
Makarasyon takılırsın oyunu ben 30 saat oynadım hikaye bitti yan görevler kaldı. 7 saat ne a. soluksuz mu oynucan oyunu durmadan qwpoekqwpokwq. Arada bir keyfide uçuyordum mapte geziyordum ondan dedim ben uzun oynarsın diye. Anlık event tarzı bir şey oluyor kuş kaçıyor onu kovalıyorsn vs
sorduğuma pişman ettin. bir oyunun hikaye süresi olur bunu sordum. sen ne yapcan kuş kovalamacayı. ana görev yapacağım sadece.
..ve öğrendim 10 saatmiş.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
sorduğuma pişman ettin. bir oyunun hikaye süresi olur bunu sordum. sen ne yapcan kuş kovalamacayı. ana görev yapacağım sadece.
..ve öğrendim 10 saatmiş.
Boş boş konuşup adamın asabını bozma sana oyunun gameplayı hakkında bilgi verdik genel olarak ne kadar oynarsın diye. Sizin gibilere yardımcı olana suç. Hayatında spiderman izlemedin mi? Bildiğin şeyi ne diye oynuyorsun o zaman derim bende sana. Neyse tagleme daha naş

TahinPekmez

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Boş boş konuşup adamın asabını bozma sana oyunun gameplayı hakkında bilgi verdik genel olarak ne kadar oynarsın diye. Sizin gibilere yardımcı olana suç. Hayatında spiderman izlemedin mi? Bildiğin şeyi ne diye oynuyorsun o zaman derim bende sana. Neyse tagleme daha naş
bozsam ne olacak bebe, sana genelini sormadım ana hikayeyi sordum. 60 saat diyorsun, laf kalabalığı yapıyorsun. birde seni ikna etmeye çalışıyorum. IQ tutmuyorsa gezeleme buralarda

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Uygunsuz davranış
bozsam ne olacak bebe, sana genelini sormadım ana hikayeyi sordum. 60 saat diyorsun, laf kalabalığı yapıyorsun. birde seni ikna etmeye çalışıyorum. IQ tutmuyorsa gezeleme buralarda
Hahaha bebe mi. Ulan armut 10 20 liranin lafını yapıp alsam mı diye geveliyorsun .d Paran varsa al yoksa zırlama forumda yok yere edebiyat yapma burda

TahinPekmez

80+ Silver
Hahaha bebe mi. Ulan armut 10 20 liranin lafını yapıp alsam mı diye geveliyorsun .d Paran varsa al yoksa zırlama forumda yok yere edebiyat yapma burda
bir ikile kardeşim şuradan. içi dışı boş birini benziyorsun zaten.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

TahinPekmez

80+ Silver
ttttt.PNG

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Enes Demirok
Olm internete how long to beat yanına da oyunun ismini yazıp öğrenmek çok zor değil aslında. Ben bütün her şeyiyle 43 saatte bitirmişim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,723
Üyeler
165,721
Son üye
umranjewv
Top Bottom