bunun için konu açmadım, konuşma sırasında sordum ana hikaye kaç saat diye, 60 saat deyince irdeledim. dediğin siteyi de ilk defa duydum. bilmek zorunda da değildim.Olm internete how long to beat yanına da oyunun ismini yazıp öğrenmek çok zor değil aslında. Ben bütün her şeyiyle 43 saatte bitirmişim.
HowLongToBeat.com | Game Lengths, Backlogs and more!
How long are your favorite video games? HowLongToBeat has the answer. Create a backlog, submit your game times and compete with your friends!howlongtobeat.com
fosfor hapı kullanmanı tavsiye ederim. yazılanı anlaman içinİşte okumak çok önemli. Sen de bu yok neyse zamanla öğrenirsin TahinPekmez .d Armut seni. Google'da searchleyeceğin şeyi gelip burda forumda soruon yukarda söyleyen adamda haklı aslında neyse Alıntıyı görüntüle
Çok iyi oyun benim arkadaş aldı ondan oynuyorum ben bu kadar gerçekçi mekanikleri iyi olan oyun oynamadım bide şimdi miles alidiricam bu bitince oynamak için bagimlisii oldumAlınır mı sizde zevk veriyor mu
itemsatis da kod veriyor 400 tl ye alsam mi, mekanikleri iyi diyon yaniÇok iyi oyun benim arkadaş aldı ondan oynuyorum ben bu kadar gerçekçi mekanikleri iyi olan oyun oynamadım bide şimdi miles alidiricam bu bitince oynamak için bagimlisii oldum
Kesinlikle vuruş falan ve hikayeside cok iyi ara sıra diyorum yanlışlıkla Spiderman filminimi açtıkitemsatis da kod veriyor 400 TL ye alsam mi, mekanikleri iyi diyon yani