Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Marvel’s Spider Man Remastered 440 TL (STEAM CD KEY)

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
İşte okumak çok önemli. Sen de bu yok neyse zamanla öğrenirsin TahinPekmez .d Armut seni. Google'da searchleyeceğin şeyi gelip burda forumda soruon yukarda söyleyen adamda haklı aslında neyse
1694431809886.png

TahinPekmez

80+ Silver
Olm internete how long to beat yanına da oyunun ismini yazıp öğrenmek çok zor değil aslında. Ben bütün her şeyiyle 43 saatte bitirmişim.

bunun için konu açmadım, konuşma sırasında sordum ana hikaye kaç saat diye, 60 saat deyince irdeledim. dediğin siteyi de ilk defa duydum. bilmek zorunda da değildim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte okumak çok önemli. Sen de bu yok neyse zamanla öğrenirsin TahinPekmez .d Armut seni. Google'da searchleyeceğin şeyi gelip burda forumda soruon yukarda söyleyen adamda haklı aslında neyse Alıntıyı görüntüle
fosfor hapı kullanmanı tavsiye ederim. yazılanı anlaman için

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Alınır mı sizde zevk veriyor mu
Çok iyi oyun benim arkadaş aldı ondan oynuyorum ben bu kadar gerçekçi mekanikleri iyi olan oyun oynamadım bide şimdi miles alidiricam bu bitince oynamak için bagimlisii oldum

TahinPekmez

80+ Silver
Çok iyi oyun benim arkadaş aldı ondan oynuyorum ben bu kadar gerçekçi mekanikleri iyi olan oyun oynamadım bide şimdi miles alidiricam bu bitince oynamak için bagimlisii oldum
itemsatis da kod veriyor 400 tl ye alsam mi, mekanikleri iyi diyon yani

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Top Bottom