Neler Yeni

Marvel’s Spider-Man Remastered İndirime Girdi Alınır mı?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Bunu dinlemeyin bu achievements manyağı :D

Bende düşündüm hep acaba yan görev olarak spider-man'e ne yapabilirsin ki en fazla ama aynı yan görevide 40 kere koymassın be. Sıkıcı biraz bence biraz insanları tatmin etme üstüne kurulu oyun.
hayatımda spider man dışında hiçbir oyunu fullemedim. kendi sevdiğiniz müzikleri arkaplana koyarak oynadığınızda her türlü akıyor. olay keyif almaya bilmekte. oyun çok estetik ve akıcı olduğundan dolayı sanki kulaklığımı takmışım da geziyomuşum gibi hissettiriyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
evet katılıyorum sırf bu yüzden miles morales oyununu almadım dlc olacakken oyun olarak sunmaya karar vermişler resmen. Değmez
Ben paylaşımlı hesap alıp oynadım ikisinide yaklaşık 20 saat oynayabildim ikisinide tekrara düşme olayı harici cidden güzel oyunlardı bakalım spiderman 2 pcye geldiğindede oynayacağım onda bu sorun devam ediyor mu merak ediyorum

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
hayatımda spider man dışında hiçbir oyunu fullemedim. kendi sevdiğiniz müzikleri arkaplana koyarak oynadığınızda her türlü akıyor. olay keyif almaya bilmekte. oyun çok estetik ve akıcı olduğundan dolayı sanki kulaklığımı takmışım da geziyomuşum gibi hissettiriyor.
Ona bir şey diyemem herhalde hikaye boyunca fast travel kullanmadan geze geze gittiğim bir bu oyun var gezmesi keyifli ama ilk 15 saat.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Arkadaşım aldı onun hesabından oynuyorum aşırı kaliteli mekanikleri, gerçekciliği hikayesi falan çok güzel oyun bence alınır indirimdeken.

Top Bottom