Arama sonuçları: *

1. HamsiKraker

🔥İndirim Valve Completed Pack - 46,30 TL !!!

Bende de 36 gözüktü :) 1694547828
  2. HamsiKraker

Mordhau 12.50 TL ! Yapışın !

eyv hocam aldım etkinleştirdim
  3. HamsiKraker

Mordhau 12.50 TL ! Yapışın !

Oyunu nasıl veriyor kodla mi veriyor yoksa hesap mi?
  4. HamsiKraker

CS:GO Kapsüller kesin kâr mı?

bende mücadeleciler ve efsaneler var. İndirime girince almıştım 2tl felandi sanırım. Kaç yıl geçmiş üstünden bu fiyata çıkmış. O da dolar artışıyla muhtemelen. Zaten oyunlar vs. her şeye zam geldi pekte kâr ettiğimi düşünmüyorum şahsen
  5. HamsiKraker

CS:GO Kapsüller kesin kâr mı?

Açmak için mi soruyorsun? Bekletip satmak içinse eski kapsüllerin fiyat geçmişine bakabilirsin
  6. HamsiKraker

Kalıcı Ücretsiz DIABLO 4 Amazon Prime

diablo 4 hissesi mi veriyormuş
  7. HamsiKraker

Fi̇fa 23 Gamepase Geliyor

Hayır gamepass bitince elinden geri alıyorlar. Sadece ücretli üyelik sistemine yeni oyun ekliyorlar. Fifa23 gamepasste ücretsiz değil, Fifa 23 gamepass'e ekleniyor olmalıydı. Fifa 23 gamepasste ücretli değildi ki ücretsiz olsun. Zaten gamepass'e dahil değildi. Artık ücreti mukabilinde gamepass...
  8. HamsiKraker

Yani bu arkadaşın açtığı konu yalan. Ücretsiz felan olduğu yok. Sadece ücretli oyun kiralama servisine her ay eklenen ve çıkan oyunlardan birinin haberi. Tık tuzağı başlıklar..
  9. HamsiKraker

Herhangi bir aboneliğim yok. Ben para vermeden fifa 23 oynayabilecek miyim? @majorw0w
  10. HamsiKraker

Steam 1 aylık Ea Play 8₺

ea kendi oyunlarını satın almada %10 indirim yapıyordu bir ara ondan bahsediyor. mesela fifa indirimde 300e düştüyse ea playin varsa 270e alıyordun gibi
  11. HamsiKraker

🔥İndirim Dead Cells 12.50 TL! Çök!

Cipste çok pahalandı hocam ya. Yok mu crack cips
  12. HamsiKraker

Bf2042 Gamepass Kütüphanesine Eklendi! (EA Play dahil)

Hala ilk çıktığı gibi kötü mu yoksa düzelttiler mi
  13. HamsiKraker

Kalıcı Ücretsiz Bedava Fallout 76 Kodu!

Hocam tr saatine göre yazmıyor sanırım. 15.22 yazıyor dakikası normal saat kısmı yanlış
  14. HamsiKraker

GOLD keylerimiz dlc ler içindir ne demek

Silahın yokken mermi almak gibi olur
  15. HamsiKraker

GOLD keylerimiz dlc ler içindir ne demek

dlc oyun eklentisi demek. Oyuna sahipsen dlc ile oyun içi geliştirme alıyorsun. Ets2de map genişletme gibi dlcler var örnek olarak..
  16. HamsiKraker

Steam kardeş veya arkadaş hesabı

Ban mı? Bende bu oyun uygun değil demişti açmamıştı hiç
  17. HamsiKraker

battlefield 1 ve 5 ücretsiz hakkında bilgi

Hikayesini de oyna kısa ama zevkli bence. Bf1'in online olarak atmosferi daha iyi olduğu söyleniyor. Ben sadece bf1 oynadım bf5 oynamadım. Ama online kişi sayısı olarak bf5 daha yoğun.
Top Bottom