Neler Yeni

Mordhau 12.50 TL ! Yapışın !

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Oyunu nasıl veriyor kodla mi veriyor yoksa hesap mi?

Bor4

80+ Bronze

Bor4

80+ Bronze

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
arada fiyat hatası oluyor diğer hatalı fiyatları yazıyorum
Şu an sitede 6 tane uygun oyun kaldı bakmaya değer.
1 Heavy Rain The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 235 TL.

2 beyond Two Souls The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 235 TL.

3 outward The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 300 TL.

4 necesse Buy Necesse from the Humble Store Steam'de 19 TL ama zam yer.

5 mordhau Buy MORDHAU from the Humble Store Steam'de 280 TL.

6 atomicrops Buy Atomicrops from the Humble Store Steam'de 150 TL.

Buraya yazdım bu konuya bakanlar bunlarada bakın faydalanın ama acele edin fiyatlar çok ucuz.
outward ve necesse nasıl oyunlar ?

The Semih

80+ Gold
Mordhau çok iyi hatırlıyorum ücretsiz olmadan bir gün önce online oynamıştım. Oyuncular gerçekçi ortağ çağ RP si yaparak oynuyorlardı, sonra EPİC de ücretsiz oldu oyun o kadar toksitleştiki silmek zorunda kaldım. Normalde 1V1 fight atarken başkası dalmaz fakat Toksit kitle bi geldi 1V20 dalıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Hasan
arada fiyat hatası oluyor diğer hatalı fiyatları yazıyorum
Şu an sitede 6 tane uygun oyun kaldı bakmaya değer.
1 Heavy Rain The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 235 TL.

2 beyond Two Souls The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 235 TL.

3 outward The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 300 TL.

4 necesse Buy Necesse from the Humble Store Steam'de 19 TL ama zam yer.

5 mordhau Buy MORDHAU from the Humble Store Steam'de 280 TL.

6 atomicrops Buy Atomicrops from the Humble Store Steam'de 150 TL.

Buraya yazdım bu konuya bakanlar bunlarada bakın faydalanın ama acele edin fiyatlar çok ucuz.
Bu oyunlar neyi anlatıyor

Bor4

80+ Bronze
outward ve necesse nasıl oyunlar ?
oynamadım ama iyi duruyor tek bildiğim outward elden ring gibi necesse minecraft + dont starve + rinmworld diyen gördüm zam yemeden alın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu oyunlar neyi anlatıyor
steam sayfalarından bakabilirsin hocam üstte 2-3 tanesini anlattım az az o yazıları okumanda yeter

Mordhau çok iyi hatırlıyorum ücretsiz olmadan bir gün önce online oynamıştım. Oyuncular gerçekçi ortağ çağ RP si yaparak oynuyorlardı, sonra EPİC de ücretsiz oldu oyun o kadar toksitleştiki silmek zorunda kaldım. Normalde 1V1 fight atarken başkası dalmaz fakat Toksit kitle bi geldi 1V20 dalıyorlar.
epicte beleşe aldım ama steamdede olması kötü olmadı ya 12 tl bedava kütüphanede dursun star wars moduyla parası hak edebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Hasan
oynamadım ama iyi duruyor tek bildiğim outward elden ring gibi necesse minecraft + dont starve + rinmworld diyen gördüm zam yemeden alın bence

steam sayfalarından bakabilirsin hocam üstte 2-3 tanesini anlattım az az o yazıları okumanda yeter

epicte beleşe aldım ama steamdede olması kötü olmadı ya 12 TL bedava kütüphanede dursun star wars moduyla parası hak edebilir
İnternet yok hocam

Bor4

80+ Bronze
İnternet yok hocam
Outward elden ring gibi necessyi soyledim zaten minecraft + dont starve + rimworld deniyor mordhau online ortacag oyunu heavy rain beyond two souls guzel karar vermeli ara sahnesi bol iyi hikayeli oyunlar atomicrops stardew valley + binding of isaac deniyor en kısa ve anlaşılır bu şekilde oldu diye düşünüyorum hepsini uzun uzun anlatmak çok zaman alır indirim bitmeden alın 120-130 tutuyor ben beyond two souls ve heavy rain dışında hepsini aldım onlarda ilgimi çekmedi toplam 67 tl tuttu az .çok steam fiyatlari 730 liradan fazla

Top Bottom