Bir değişiklik var mı alabildiniz mi hocam?maalesef siparişim bir türlü onaylanmadı bende mail gönderdim biraz daha bekleyeceğim
maalesef hala aynıBir değişiklik var mı alabildiniz mi hocam?
Oranın müşteri hizmetleriyle görüşün belki ondandır.bende hala herhangi bir onaylanma belirtisi yok papara dan mı kaynaklı diye düşünmeye başladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef hala aynı
mail attım başka türlü iletişime geçmenin bir yolu var mıOranın müşteri hizmetleriyle görüşün belki ondandır.
Papara kullanmadığım için bilemiyorum maalesef.mail attım başka türlü iletişime geçmenin bir yolu var mı
İyi bari, neden belirttiler mi? Belirttiyseler Papara kaynaklı mı, site kaynaklı mı?geri parayı iade ettiler sağolsunlar param boşa gitmediği içni sevindim
Papara kaynakliymis ödeme yöntemini onaylayamamislarİyi bari, neden belirttiler mi? Belirttiyseler Papara kaynaklı mı, site kaynaklı mı?
Kusura bakmayın telefonda oto düzeltme kapalı olduğu için tam dikkat edemiyorumPapara kaynakliymis ödeme yöntemini onaylayamamislar
Anladım, sorun değil hocam.Papara kaynakliymis ödeme yöntemini onaylayamamislar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusura bakmayın telefonda oto düzeltme kapalı olduğu için tam dikkat edemiyorum
Bannerlord ya da dying light 2 de indirim var mıTekrardan indirime girmiş, hatırlatayım dedim.
Dying Light 2 Steam de de indirimdeydi ama zamlı fiyattan mı indirimde bilgim yok. Bannerlord da var indirim ama %20 kadar. Steam da 350, H&B de 280 TL.Bannerlord ya da dying light 2 de indirim var mı