Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Forza 4 İNDİRİM.....

Ekleme yaparsanız iyi olabilir. Sanırım yakın zamanda steamden kalkacaktı Forza 4
  2. KaganKK06

🔥İndirim Max Payne 2 6.30 TL 🔥

GTA larda gelirse tadından yenmez
  3. KaganKK06

Geçici Ücretsiz Epic Games Gizemli Oyun - Death Stranding Director's Cut

Bugün Metro olduğu belliydi.Önden ya otobüs ya da metro gibiydi. Olma ihtimali yüksek bence
  4. KaganKK06

🔥İndirim R6 %60 indirim 35 tl

Alıcaksanız sanırım diğer paketleri almanızı öneriyorlar.Operatörler mevcut onlarda da
  5. KaganKK06

🔥İndirim Battlefield 1 Revolution 33.59₺

Görmemiştim uyarı için teşekkürler:) 1667391708 Öyle yazdım hocam ama bir planım var kendimce,eğer olmazsa yazarım teşekkürler:)
  6. KaganKK06

🔥İndirim Battlefield 1 Revolution 33.59₺

Oyun önceden bu kadar fiyata düştü mü hatırlamıyorum ama bence çok iyi fiyat Ben bi ara arkadaşımın ps4 te oynadım.Gerçekten mükemmel bir oyundu.Bence Gamepad ile daha keyifli oluyor 25₺ ye satış yapacak varsa almak isterim https://store.steampowered.com/app/1238840/Battlefield_1/
  7. KaganKK06

🔥İndirim Steam 2022 Cadılar Bayramı İndirimi!

Arkadaşlar Forza fiyatları yenilenmiş bakmayın Ben baktım ve gözlerim açık kaldı
  8. KaganKK06

We were serisi uçmuş resmen. Son oyun hala 30tl epicte Sizce alınır mı?Çapraz bağlantı olur mu?biri steamden biri epicten gibi
  9. KaganKK06

İstek listemdeki sadece 3-4 oyun düşmüş :( onlar da çok istemediklerim
  10. KaganKK06

🔥İndirim Steam Cadılar Bayramı İndirimi Başladı Saldırın!

Rocket League kalktı hocam Birde The Forest 8 olur sanırım indirimde öyle oluyordu
  11. KaganKK06

Nfs Heat %95 İndi̇ri̇mle 25tl

İkinci kez alınır mı peki? Sanırım primeden almıştım.Steamde olmasa da olur gibime geliyor
  12. KaganKK06

Nfs Heat %95 İndi̇ri̇mle 25tl

Aynen prime gaming de var olması gerek. Almaya değer mi tekrardan?
  13. KaganKK06

Need For Speed Payback Ücretsiz

Kütüphaneye ekle vardır olabilir ama büyük ihtimal şöyledir oynadın hop ücretsiz deneme süresi bitti.Parayı öde devam et veya kütüphanede boş deneme gözüksündür.Hem indirimde olması hemde ücretsiz olması saçma çünkü
  14. KaganKK06

Need For Speed Payback Ücretsiz

Düzgün yazmalısınız hocam. Ücretsiz oynama bu süre bitince paralı
  15. KaganKK06

Forza horizon 4 deluxe 15 tl fark değer mi

Hesapta öylesine dursun diye alınır mı peki hocam? 1656877038 Belki oynarsam diye
  16. KaganKK06

Half life 2 ne zaman indirime girer?

2 hafta sonra Cadılar Bayramı indirimi başlayacak o zaman iner büyük ihtimalle
Top Bottom