Forza 4 İNDİRİM.....

Ekleme yaparsanız iyi olabilir. Sanırım yakın zamanda steamden kalkacaktı Forza 4

Ben tüm DLC'ler ile beraber 100₺'ye almıştım. Oyun direksiyon seti olmadan zevkli olmuyor en önemli diyeceğim şey budur
Direksiyon setim var direksiyon setiyle asla oynanmaz gamepad candır
Direksiyon seti assetto ve ETS de iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forza 4 (4$) %80 İNDİRİMDE BİLGİNİZE...
Almadıysan full paket al diğer türlü tadı çıkmaz zaten Steam ve Microsoft store dan kalkacak son indirimler bunlar

Almadıysan full paket al diğer türlü tadı çıkmaz zaten Steam ve Microsoft store dan kalkacak son indirimler bunlar
bende var zaten çok önceden almıştım

alınır ama oynayan az
İşkembeden sallama
Steamdb verilerine baktım 7-8k anlık oyuncusu var
Fh5 in ise şuan 11k felan
Fh4 ün 24 saat içinde en yüksek oyuncu sayısı 18k
Fh5 in ise 17k
Bende 2 oyun var 2 Side yüklü ama 4 ü daha çok oynuyorum

Evet

Ekleme yaparsanız iyi olabilir. Sanırım yakın zamanda steamden kalkacaktı Forza 4
Evet

Türkçe konuş

Paket kısmına katılıyorum ama direksiyon setiyle nasıl sarmaz ya sarar bence kendim daha almadım ama hiç yarışta falan kullanmadın mı sarmıyor mu gerçekten

1 aylık gamepass alıp günlük 8 saat oynama süresi yaptığım oyun. fh5 almayı planlıyorum (dolar 10tl olursa)

Evet

Evet

Türkçe konuş

Paket kısmına katılıyorum ama direksiyon setiyle nasıl sarmaz ya sarar bence kendim daha almadım ama hiç yarışta falan kullanmadın mı sarmıyor mu gerçekten
Aklı olan fh4-5 te gamepad kullanır bukadar iyi bir şey olamaz g29 um var kullanmıyorum gamepad kadar konforlusu rahatı yok resmen forza için yapılmış bir alet

iyi güzel hoş da cidden forza oyunları arasında en iç karartan oyun.
1. oyunla birlikte cidden yarışır renk filtresi ve atmosferi
2-3 ve 5. oyunda canlı bir renk paleti kullanılırken bu ikisi niye böyle bilmiyorum ama iyi indirim.
Genel olarak ingilterenin havasını yansıtıyor. Kapalı ve yağmurlu. O yüzden gri ve sönük bir palet.

Geri