Direksiyon setim var direksiyon setiyle asla oynanmaz gamepad candırBen tüm DLC'ler ile beraber 100₺'ye almıştım. Oyun direksiyon seti olmadan zevkli olmuyor en önemli diyeceğim şey budur
Almadıysan full paket al diğer türlü tadı çıkmaz zaten Steam ve Microsoft store dan kalkacak son indirimler bunlarForza 4 (4$) %80 İNDİRİMDE BİLGİNİZE...
bende var zaten çok önceden almıştımDireksiyon setim var direksiyon setiyle asla oynanmaz gamepad candır
Direksiyon seti assetto ve ETS de iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almadıysan full paket al diğer türlü tadı çıkmaz zaten Steam ve Microsoft store dan kalkacak son indirimler bunlar
He tamamdır iyi oyunlar ozamanbende var zaten çok önceden almıştım
İşkembeden sallamaalınır ama oynayan az
EvetHayır.
EvetEkleme yaparsanız iyi olabilir. Sanırım yakın zamanda steamden kalkacaktı Forza 4
Türkçe konuş
Paket kısmına katılıyorum ama direksiyon setiyle nasıl sarmaz ya sarar bence kendim daha almadım ama hiç yarışta falan kullanmadın mı sarmıyor mu gerçektenDireksiyon setim var direksiyon setiyle asla oynanmaz gamepad candır
Direksiyon seti assetto ve ETS de iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almadıysan full paket al diğer türlü tadı çıkmaz zaten Steam ve Microsoft store dan kalkacak son indirimler bunlar
aylizHayır.
Aklı olan fh4-5 te gamepad kullanır bukadar iyi bir şey olamaz g29 um var kullanmıyorum gamepad kadar konforlusu rahatı yok resmen forza için yapılmış bir aletEvet
Evet
Türkçe konuş
Paket kısmına katılıyorum ama direksiyon setiyle nasıl sarmaz ya sarar bence kendim daha almadım ama hiç yarışta falan kullanmadın mı sarmıyor mu gerçekten
Genel olarak ingilterenin havasını yansıtıyor. Kapalı ve yağmurlu. O yüzden gri ve sönük bir palet.iyi güzel hoş da cidden forza oyunları arasında en iç karartan oyun.
1. oyunla birlikte cidden yarışır renk filtresi ve atmosferi
2-3 ve 5. oyunda canlı bir renk paleti kullanılırken bu ikisi niye böyle bilmiyorum ama iyi indirim.