- En İyi Cevap
- 1
XBOX 9. Nesil mi var?Aklı olan fh4-5 te gamepad kullanır bukadar iyi bir şey olamaz g29 um var kullanmıyorum gamepad kadar konforlusu rahatı yok resmen forza için yapılmış bir alet
XBOX 9. Nesil mi var?Aklı olan fh4-5 te gamepad kullanır bukadar iyi bir şey olamaz g29 um var kullanmıyorum gamepad kadar konforlusu rahatı yok resmen forza için yapılmış bir alet
Araba sevdası budur işteAraç seslerini ağzımla yapsam daha gerçekçi olur.
Bende de t300rs var ben de forzayı kolla oynayanlardanım. Daha kolay. Kesinlikle arcade oyunlar için direksiyon setine gerek yok.Aklı olan fh4-5 te gamepad kullanır bukadar iyi bir şey olamaz g29 um var kullanmıyorum gamepad kadar konforlusu rahatı yok resmen forza için yapılmış bir alet
Logitech f710XBOX 9. Nesil mi var?
forza yı bosver dıcektım ya tuhHa Efendim?
Hangi anlamda? Sadece indirim olduğunu gördüm ve bildirmek istedimforza yı bosver dıcektım ya tuh
şahsen Türkiye de dolar çok pahalı diye biliyorum enflasyonu vesaireHangi anlamda? Sadece indirim olduğunu gördüm ve bildirmek istedim
harikasın pekala kartınız geçerli değildir imalı bir uyarı veriyor çözmemde nasıl yardımcı olabilirsinHangi anlamda? Sadece indirim olduğunu gördüm ve bildirmek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
şahsen Türkiye de dolar çok pahalı diye biliyorum enflasyonu vesaire
nerde yasıyorsunHangi anlamda? Sadece indirim olduğunu gördüm ve bildirmek istedim
şahsen Türkiye de dolar çok pahalı diye biliyorum enflasyonu vesaire
Pek bilmiyorum ekran fotoğrafı varsa ? atabilirsen sevinirimharikasın pekala kartınız geçerli değildir imalı bir uyarı veriyor çözmemde nasıl yardımcı olabilirsin
nerde yasıyorsun
şuradaharikasın pekala kartınız geçerli değildir imalı bir uyarı veriyor çözmemde nasıl yardımcı olabilirsin
nerde yasıyorsun
Yani suan kartıma uzağım fakat ödeme yöntemine göre kartınız geçersizdir diyor kartım normal Türkiye bankası kartlarından yani mastercardPek bilmiyorum ekran fotoğrafı varsa ? atabilirsen sevinirim
Nerde?Pek bilmiyorum ekran fotoğrafı varsa ? atabilirsen sevinirim
[automerge
Pek bilmiyorum ekran fotoğrafı varsa ? atabilirsen sevinirim
şurada
]1729371366[/automerge]
şurada
olduğun ülkeye dair kartın yoksa troy kartı çıkartabilirsinizYani suan kartıma uzağım fakat ödeme yöntemine göre kartınız geçersizdir diyor kartım normal Türkiye bankası kartlarından yani mastercard
şuradaYani suan kartıma uzağım fakat ödeme yöntemine göre kartınız geçersizdir diyor kartım normal Türkiye bankası kartlarından yani mastercard
Nerde?
Tamam bosver forzayı nerde yasıyosun yurt dısında nerdeolduğun ülkeye dair kartın yoksa troy kartı çıkartabilirsiniz
şurada neresiolduğun ülkeye dair kartın yoksa troy kartı çıkartabilirsiniz
şurada