Arama sonuçları: *

1. R

CSGO OPERASYON SORUNU

İndirime girmeyek diyen arkadaşlara hiç ama hiç katılmıyorum çünkü bugüne kadarki bütün operasyonlarda ne kadar karlı olursa olsun hep %50 indirime girdi
  2. R

CSGO OPERASYON SORUNU

30 nisana doğru mu indirime girer?
  3. R

CSGO OPERASYON SORUNU

Hayır geçen salı günü 15. hafta görevleri geldi ve operasyon 16 hafta önümüzdeki salı son hafta görevi geliyor
  4. R

CSGO OPERASYON SORUNU

marttayız? 1 haftadan az bir süre sonra operasyon bitecek 1615486452 bugüne kadar gelen operasyonların hepsinde son 1 haftada %50 indirime girdi
  5. R

CSGO OPERASYON SORUNU

Merhaba, ben Cs'de operasyon almak istiyorum. Son haftasında genelde indirime giriyor ama son haftaya girdik bile ve hala herhangi bir indirime girmedi indirime ne zaman girer bu operasyon Broken Fang?
  6. R

STEAM CADILAR BAYRAMI INDIRIMI OYUN ONERISI

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim oyun onerileriniz icin daha oneri yapmaniza gerek yok envanterimden 50 kurusluk bir skin satarak cok istedigim bir oyun olan black mesayi aldim tesekkurler yinede
  7. R

soyledigin 3 oyunda bende var :D 1604236249 Alacak oyun bulamazsamda Pc building simulator'e ROG dlci almayi dusunuyorum
  8. R

Arkadaslar ben 15 tl bandinda bir simulasyon oyunu onermenizi istiyorum sizden maalesef ki fiyati yukari cekmem mumkun degil. 30-40 kurus olsa bile cekemem.Bu yuzden maksimum 15 tl olan bir simulasyon oyunu onerir misiniz simdiden tesekkurler. NOT: House Flipper ve cooking simulator gibi...
  9. R

STEAM CADILAR BAYRAMI OYUN ONERISI

Paladins ve cs:go zaten ucretsiz onlari oynayabilirsin steamden
  10. R

Para veremiyor musun oyunlara?
  11. R

Reis birazcik fazla klasik olmamis mi sence yazdigin oyunlar?
  12. R

21 tl ye kadar dusmez bence girerse bile
  13. R

Warzone steamde var mi?
  14. R

Steamde cogu kisinin bildigi gibi tahminen 15-20 gun sonra buyuk bir indirim olacak ve ben bu indirimde bir cok oyun almak istiyorum. Daha cok simulasyon veya hikayeli oyunlari onerirseniz iyi olur. Suraya steam profil linkimi birakiyorum hesabimda olmayan bir oyun onerirseniz sevinirim...
Top Bottom