illa girecek diye bir kural yokMerhaba, ben Cs'de operasyon almak istiyorum. Son haftasında genelde indirime giriyor ama son haftaya girdik bile ve hala herhangi bir indirime girmedi indirime ne zaman girer bu operasyon Broken Fang?
Merhaba, ben Cs'de operasyon almak istiyorum. Son haftasında genelde indirime giriyor ama son haftaya girdik bile ve hala herhangi bir indirime girmedi indirime ne zaman girer bu operasyon Broken Fang?
marttayız? 1 haftadan az bir süre sonra operasyon bitecekher hangi bir kesin bilgi yok ama mart ayında indirime giricektir diye düşünüyorum kendi adıma
bugüne kadar gelen operasyonların hepsinde son 1 haftada %50 indirime girdiilla girecek diye bir kural yok
1 haftadan az mı ??? 30 nisanda bitecek operasyonmarttayız? 1 haftadan az bir süre sonra operasyon bitecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
bugüne kadar gelen operasyonların hepsinde son 1 haftada %50 indirime girdi
Hayır geçen salı günü 15. hafta görevleri geldi ve operasyon 16 hafta önümüzdeki salı son hafta görevi geliyor1 haftadan az mı ??? 30 nisanda bitecek operasyon
tamam da 30 nisana kadar yapılabilecek sadece son görev 16.haftadaHayır geçen salı günü 15. hafta görevleri geldi ve operasyon 16 hafta önümüzdeki salı son hafta görevi geliyor
operasyon 30 Nisan da biticek görevlerin verilmesi 1 hafta sonra biticekmarttayız? 1 haftadan az bir süre sonra operasyon bitecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
bugüne kadar gelen operasyonların hepsinde son 1 haftada %50 indirime girdi
30 nisana doğru mu indirime girer?operasyon 30 Nisan da biticek görevlerin verilmesi 1 hafta sonra biticek
30 nisana doğru mu indirime girer?