Arama sonuçları: *

1. Semihz

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Alınır mı?

Ayni konuyu bugün ben de açtım hocam oyuna kötü diyen yok bende videolarini izledim güzel oyun ama kararsızım hala ben daha çok gizlilik oyunlarını seviyorum pek bana göre değil gibi
  2. Semihz

🔥İndirim Dying light 2 tekrar indirime girdi

Ben 1 in hikayesi ve zombilere felan vuruş mekaniklerini çok beğendim 50 saatim var
  3. Semihz

Tüm yorumları okudum cevaplarınız için çok teşekkür ederim oyunu almaya karar verdim zaten zombi temalı oyunları seviyorum
  4. Semihz

Dying light 1 beğenmiştim 2 nasıl bilmiyorum siz oynadınız mı oynadiysanız önerir misiniz??
  5. Semihz

dying light 2 tekrardan indirime girdi zam yapmadan önce son indirimi mi acaba sizce alsam mı ?
  6. Semihz

Steam hazırladığım sepet hakkında

Green hell solo oynanıyormu ben eşli oynanıyor diye almamistim onu the long dark yanında onu da alayım o zaman
  7. Semihz

Başka önerdiğin oyun varmı hocam inşa etme hayatta kalma tarzında felan
  8. Semihz

Zam gelecek denildiği için onu eklemistim o zaman onun yerine fallout var onu alayım birde the walking dead oynamismiydiniz güzel midir ?
  9. Semihz

Zombi oyunu mu hocam inceledim birazda cozemedim 1688336820 Walheim oynayam varmı arkadaşlar güzel oyun mudur ?
  10. Semihz

Teşekkür ederim çıkarttım bende tam emin değildim zaten 1688333776 Hayatta kalma ve inşa etme tarzı oyunları seviyorum long darka baktim ama emin olamamistim onuda ekleyecegim ayrıca onerebileceginiz zombi temalı oyunlar varmi days gone world war z felan oynadım 1688334081 The witcher ve just...
  11. Semihz

Böyle bir sepet hazırladım ama 160 ₺ gibi bi bütçem var the walking dead ve hunt showdown çıkartmayı planlıyorum sizin sepettekilerin yerine önerdiğiniz oyun varmı?
  12. Semihz

❌İndirim Bitti! RDR2 EPİC GAMES 98.67TL! 🔥🔥

Hocam trojansız önerdiğiniz varmi Türkçe yama bulamassam almayacağım hikayeyi anlayamam
  13. Semihz

Bu oyunun Türkçe yamasini nereden bulurum
  14. Semihz

Beklediğim haber geçtiğimiz günler bunun icin konu açmıştım hemen alıyorum 🎉🎉
  15. Semihz

Red Dead Redemption 2 (%67-98.67 TL

Hocam benim imzadaki sistem oynatirmi ben oynatmaz diye almadım
  16. Semihz

🔥İndirim Call of duty modern warfare 2

Hocam bilmiyorum ki sonuçta bir şey indiriyorum güvenilir bir yer var mı ? 1674915121 Teşekkürler
  17. Semihz

Atölyede de varmıdır bulamadım
  18. Semihz

hocam oyun Türkçe desteklemiyormuş atölyede varmıdır Türkçe desteği ? 1674829825 hocam days gone nasıl 10 tl oluyo steamde 100 TL
  19. Semihz

Yeni çıkan baya pahalı ya 😀
  20. Semihz

Call of duty modern warfare 2 (2009) 36,75 tl indirime girmiş güzel mi alınır mı görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Top Bottom