Neler Yeni

Steam hazırladığım sepet hakkında

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Böyle bir sepet hazırladım ama 160 ₺ gibi bi bütçem var the walking dead ve hunt showdown çıkartmayı planlıyorum sizin sepettekilerin yerine önerdiğiniz oyun varmı?

Ekler

• Screenshot_2023-07-02-23-47-39-110_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.jpg
    Screenshot_2023-07-02-23-47-39-110_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.jpg
    429.7 KB · Hit: 193

Öğrenen_biri

80+ Bronze

https://store.steampowered.com/bundle/12348/Just_Cause_4_Complete_Edition/ (Diğer serilerde uygun)

Dahası Profilimden steam sepetim konumdan bakabilirsin.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
ismail
long dark'ı ekle bu listeye

Cihangir

80+ Gold

https://store.steampowered.com/bundle/12348/Just_Cause_4_Complete_Edition/ (Diğer serilerde uygun)

steam link atabilirmisin kütüphanendeki oyunlara bakacağım

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hunt Showdown bence aşırı kalitesiz bi oyun çıkarabilirsin
Teşekkür ederim çıkarttım bende tam emin değildim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

long dark'ı ekle bu listeye
Hayatta kalma ve inşa etme tarzı oyunları seviyorum long darka baktim ama emin olamamistim onuda ekleyecegim ayrıca onerebileceginiz zombi temalı oyunlar varmi days gone world war z felan oynadım

The witcher ve just cause elimde var diger attiklariniza göz atacagim çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Öğrenen_biri

80+ Bronze
steam link atabilirmisin kütüphanendeki oyunlara bakacağım

Hayatta kalma ve inşa etme tarzı oyunları seviyorum long darka baktim ama emin olamamistim onuda ekleyecegim ayrıca onerebileceginiz zombi temalı oyunlar varmi days gone world war z felan oynadım

The witcher ve just cause elimde var diger attiklariniza göz atacagim çok teşekkür ederim
Rica ederim

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
ismail

Fallout 4'ü alabilirsin.Goty edition baya ucuzlamış olması lazım.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Eren Cem
Böyle bir sepet hazırladım ama 160 ₺ gibi bi bütçem var the walking dead ve hunt showdown çıkartmayı planlıyorum sizin sepettekilerin yerine önerdiğiniz oyun varmı?
Valheim'in bu fiyatı hakedeceğini düşünmüyorum. Onun harici diğer oyunlar güzel alabilirsin

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Valheim'in bu fiyatı hakedeceğini düşünmüyorum. Onun harici diğer oyunlar güzel alabilirsin
Zam gelecek denildiği için onu eklemistim o zaman onun yerine fallout var onu alayım birde the walking dead oynamismiydiniz güzel midir ?

Top Bottom