Arama sonuçları: *

1. Tbagbagwell

AC ODYYSEY indirimli

Peki oyun içi hem GPU hem CPU nun %60 larda seyretmesi ne demektir ? Özellikle bazı anlarda 50 fps e kadar düştüğü farz edilirse.
  2. Tbagbagwell

"Epic Games Ücretsiz Oyunu Geri Alıyor" Dedikodusu

Oyunu depolayan mezarcılar epic ayıkmasın diye oyunu satın aldıkları her hesapta 2 saat oynuyorlar. Ordan kıllandı sanırım millet de.
  3. Tbagbagwell

GTA V Online Girmek

Güldürdün. :D
  4. Tbagbagwell

Kalıcı Ücretsiz GTA5 Kesmedi! Epic Games'de Civilization VI, Borderlands ve ARK Survival Oyunları da Ücretsiz Olacak!

Forum ahalisi, bildiğiniz üzere ücretsiz olmayan oyunlara da büyük indirimler geldi. 80 tl üzeri oyunlara da 60 tl indirim yapıldığı düşünülürse eğer Origins ve odyssey gibi oyunlara 30 liraya sahip olabiliyoruz. Var mı başka öneriniz. Control, Division 2, Satisfactory nasıl oyunlar alınır mı ?
  5. Tbagbagwell

beyler epicden alan çıksın

Gta 5 kesin. Yükle ekranına kadar ilerlemeyi başardım fakat tam o sırada çöktü. :D
  6. Tbagbagwell

beyler epicden alan çıksın

Epic games bile bu kadarını beklemiyordu demektir bu.
  7. Tbagbagwell

Epic games gizemli oyun

Haset etme nolur, bak beleş merak etme senin de olur.
  8. Tbagbagwell

Epic games gizemli oyun

Önceden para verip aldığın için için içini yiyor değil mi ? Ağlama güzel çocuk, kıyamam. :cry:
  9. Tbagbagwell

Steam'de 1500 TL'ye Satılan Square Enix Eidos Anthology isimli Bundle, Yüzde 95 İndirimle 76 TL’ye Düştü!

Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler forum ahalisi, almamaya karar verdim. :D
  10. Tbagbagwell

Steam'de 1500 TL'ye Satılan Square Enix Eidos Anthology isimli Bundle, Yüzde 95 İndirimle 76 TL’ye Düştü!

Bilene soralım cidden değer mi ? Kaçırılmaması mı gerek bu collectionun ? Yoksa çok da fifi diyeceğiniz oyunları mı doldurmuşlar ?
  11. Tbagbagwell

Kalıcı Ücretsiz For The King (Epic)

Oynamaya değer mi ? Nedir, ne değildir bu oyun ?
  12. Tbagbagwell

Ucuz pc oyunları nasıl alabilirim

Epic games haftalık bedava oyun veriyor. Takipte kalınız.
  13. Tbagbagwell

Battlefield V çok tuzlu

Bu ara epic games de baya indirim var ama BfV var mı bilmiyorum. Göz at istersen.
Top Bottom