Neler Yeni

"Epic Games Ücretsiz Oyunu Geri Alıyor" Dedikodusu

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Epic Games Store ücretsiz GTA V dağıttı. Bunun üstüne bunu kaldıramayanlar ortaya bir dedikodu attı , o dedikodu şöyle ; "Eğer 2 hafta içinde 2 saatten az oynarsanız oyun silinir."
Bu bilgi tamamen yalandır!
Bu dedikodunun ilham kaynağı ;
Screenshot_20200521-005838.jpg

Türkçesi : Epic Games Store'dan satın alınan herhangi bir oyun, 2 saatten daha kısa bir süre oynadıysanız, satın alındıktan sonra 14 gün içinde (veya ön satın alımlar, piyasaya sürüldükten 14 gün sonra) iade edilebilir.
*NOT : Artık oraya buraya bu yalan haberi yaymayın , şayet forumda vs. çok konusu geçti. İşin aslı budur.

Oktay58

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Oktay Nuri Orhon
Hayır yani yalan dedikodu yapınca ellerine ne geçiyor bilmiyorum ki insanların faydalanmasından rahatsız bi grup var bu çok kötü gerçekten
Epic Games Store ücretsiz GTA V dağıttı. Bunun üstüne bunu kaldıramayanlar ortaya bir dedikodu attı , o dedikodu şöyle ; "Eğer 2 hafta içinde 2 saatten az oynarsanız oyun silinir."
Alıntıyı görüntüle
Türkçesi : Epic Games Store'dan satın alınan herhangi bir oyun, 2 saatten daha kısa bir süre oynadıysanız, satın alındıktan sonra 14 gün içinde (veya ön satın alımlar, piyasaya sürüldükten 14 gün sonra) iade edilebilir.
*NOT : Artık oraya buraya bu yalan haberi yaymayın , şayet forumda vs. çok konusu geçti. İşin aslı budur.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Steam kullanicilari kendilerini Boyle avutuyorlar

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
BU KONU forumun en üstüne sabitlenmeli.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam kullanicilari kendilerini Boyle avutuyorlar
Bende Steam üzerinen aldım oyunu. Bedava alanlar daha oyundan bir haber iken ben 3 senedir aktif olarak oynuyordum bu oyunu. Hatta ücretsiz olduğu için kardeşime de aldım bu sayede , hem daha yeni sistem topladım bitmek üzere. Ne güzel denk geldi.

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Oyunu depolayan mezarcılar epic ayıkmasın diye oyunu satın aldıkları her hesapta 2 saat oynuyorlar. Ordan kıllandı sanırım millet de.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri