Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Ucuz Oyun Sitesi Buldum!!

Böyle bir dünya site var zaten. Çevrimdışı olarak oynuyorsunuz ve sizle beraber belki de 20-30 kişi daha aynı oyunu oynuyor. Hesaplar sürekli olarak patlar ve uğraşırsınız. Kısaca değmez.
  2. ZlpFilee

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Gaming tek günlük FIRSAT

30 günün sonunda ücretsiz iptal edebiliyosun. Oyunlar da origin de kalıyor ve oynayabiliyorsun. Daha sonra tekrar abone olmak istersen deneme hakkın olmuyor.
  3. ZlpFilee

Özel fiyatlandırma olmadan öncesini söylüyorum ben agam.
  4. ZlpFilee

Knk prime olayını ne zamandır takip ediyorsun bilmiyorum ama eskiden 40 TL civarlarıydı ya da ona yakın bir şey.
  5. ZlpFilee

Hayır veremez. Çünkü eskisi gibi kod olarak vermiyor. Direkt olarak hesabı bağlayıp ekliyorsun. 1657630871 11 ay boyunca para vermeden kullandım :D ama o zamanlar pahallıydı. 8 TL'ye düşündüğünden bu yana ücretini vererek kullanıyorum.
  6. ZlpFilee

Kalıcı Ücretsiz Hood: Outlaws & Legends Bedava! (Epic Games)

Epic Games fiyatı : 109 TL Steam fiyatı : 109 TL Steam'dan almak isterseniz eğer şu an indirimde oyun. 7 Temmuz'a kadar 27,25 fiyatından alabilisiniz. Steam takıntınız yoksa eğer şu an Epic Games üzerinden bedava veriliyor. https://store.steampowered.com/app/927350/Hood_Outlaws__Legends/...
  7. ZlpFilee

Kalıcı Ücretsiz Manuel Samuel Bedava! Prime Ücretsiz Oyunları

Evet oyunları eklemen yeterli sadece.
  8. ZlpFilee

Amazon Prime Day Hakkında

Knk oyunlar dağıtılıyor zaten her ay. Ama özel olarak verilecek oyunları diyorsan 12-13 temmuz da verilecek.
  9. ZlpFilee

Evet konusunu hazırladım ve taslağa attım :D Gelmelerini bekliyorum.
  10. ZlpFilee

Yok 10-13 gün bir şey oldu bu liste yenileneli. 1 ay önce olan Far cry 4 ve WCR 8 bitiyor 4 gün sonra. 1656269752 Kendi platformunda
  11. ZlpFilee

Bir zamanlar tüm mecra tarafından denenmiş Manuel Samuel şimdi Prime ile ücretsiz. (Klavye ve fare kıran biriyseniz oynamanızı tavsiye etmiyorum :D) Ayrıca yanında bir dünya oyun ile beraber. Oynamayacak olsanız bile Prime üyeliğiniz varsa alabilirsiniz. Sonuçta beleş oyun. Son olarak hala...
  12. ZlpFilee

Geçici Ücretsiz Supraland Ücretsiz! (Epic Games)

Böyle yapmak daha doğruma geldi açıkçası. İkimiz de haklıyız.
  13. ZlpFilee

Alırsan kalıcı evet ama ben süreli diye geçici yaptım. 23 Hazirana kadar almazsan eğer para ile almak zorunda kalırsın. Yani geçici oluyor.
  14. ZlpFilee

İyi oyunlar. Umarım yakın zamanda oynarsın.
  15. ZlpFilee

Supraland ücretsiz oldu Epic Games üzerinde. Steam fiyatı: 32 TL Epic fiyatı: 31,30 TL Oyun güzel bir bulmaca oyunu. Güzel vakitler geçirip, kafa dağıtabilirsiniz. İyi oyunlar
  16. ZlpFilee

Geçici Ücretsiz ARK: Survival Evolved Ücretsiz (Steam)

İnternetten Steam e girip ekleyebilirsin. Steam yüklü olmasına gerek yok. 1655057116 Konusu açılmış zaten, ben görmediğim için açmıştım. Ana konu; https://forum.donanimarsivi.com/konu/ark-steamde-uecretsiz.548670/
  17. ZlpFilee

Kütüphanene eklersen kalıcı oluyor.
  18. ZlpFilee

Kütüphaneye eklemen yeterli. Steam indirmene gerek yok.
Top Bottom