Geçici Ücretsiz Supraland Ücretsiz! (Epic Games)

ZlpFilee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
Supraland ücretsiz oldu Epic Games üzerinde.

Steam fiyatı: 32 TL
Epic fiyatı: 31,30 TL

Oyun güzel bir bulmaca oyunu. Güzel vakitler geçirip, kafa dağıtabilirsiniz. İyi oyunlar

Oyun güzel bir bulmaca oyunu. Güzel vakitler geçirip, kafa dağıtabilirsiniz. İyi oyunlar
Sağol ekledim hemen kütüphaneye önceden biraz izlemiştim bu oyunu zevkliydi oynarım daha sonra

Ekledim kütüphaneye iyi bir bilgisayarm olunca oynarım

NOT olarak söyleyeyim oyun resmi Türkçe dil desteği de bulunmakta

Hocam öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim.
Bir uyarıda bulunmak istiyorum. Eğer oyun kalıcı şekilde kütüphaneye ekleyebiliyorsak bu kalıcı ücretsiz oluyor. Eğer oyunu kütüphaneye ekleyince geçici süreliğine oynayabiliyorsak bu da geçici ücretsiz oluyor.

Oyun kalıcı ücretsiz geçici değil.
Alırsan kalıcı evet ama ben süreli diye geçici yaptım. 23 Hazirana kadar almazsan eğer para ile almak zorunda kalırsın. Yani geçici oluyor.

Alırsan kalıcı evet ama ben süreli diye geçici yaptım. 23 Hazirana kadar almazsan eğer para ile almak zorunda kalırsın. Yani geçici oluyor.
Geçici ücretsiz genelde denenmesi için 1-2 haftalığına ücretsiz olup daha sonra silinen oyunlar için diyorlar. Senin dediğin de doğru ama o sürede alırsanız oyun kalıcı olarak sizin oluyor.

Geçici ücretsiz genelde denenmesi için 1-2 haftalığına ücretsiz olup daha sonra silinen oyunlar için diyorlar. Senin dediğin de doğru ama o sürede alırsanız oyun kalıcı olarak sizin oluyor.
Böyle yapmak daha doğruma geldi açıkçası. İkimiz de haklıyız.

Geri