Arama sonuçları: *

1. atachu

AC serisine nasıl başlıcam

ezios collection diye bi versiyon vardı ps4 te pc de varmı emin değilim ama eğer pc de varsa vardır remasteredi
  2. atachu

ikinci oyundan ezio nun hikayesinden başla. 2 sonra brotherhood sonra revelations oyna ilk oyunun hikayesini anlatıyorlar zaten. ondan sonra random istediğini oyna zaten o oyunlardan sonra hikayeyi ilerleten tek şey 3. oyunun sonu
  3. atachu

asıl syndicate ten sonra berbatlaşıyor ac serisiyle alakası kalmıyor
  4. atachu

Kalıcı Ücretsiz (REHBER) 32 Adet Ücretsiz Oyun Önerisi.

bir insanın bedavaya oynayabileceği en dolu en geniş en kaliteli oyun warframe dir bu arada
  5. atachu

torrent indirme hızımı nası yükseltebilirim

crack oyunun doğru bir şey olduğunu söylemedi zaten kimse. burda crack indirenler değil crack indirmeye onları zorlayanlar suçlu
  6. atachu

yazdım özelden
  7. atachu

ben sana özelden yardımcı olayım hemen bi dk
  8. atachu

haklı olmak için değil sizin gibiler anlasın diye büyük yazıyorum ki iyice kafanıza otursun.
  9. atachu

başka ülkelerin insanları yeni çıkan oyunları 60 birime alırken sen burda habeş maymunu gibi gidip 10 yıllık oyunu oynamaya devam et o zaman. oyunlar 60 birimden çıksa ben hiçbir korsan kullanıcısının gidip gene korsan indireceğini sanmıyorum. insanlar keyfinden kullanmıyor korsanı
  10. atachu

duyar kasmaya ihtiyacımız yok mu ? gidip her konun altına hüüüüü emek hırsızlarısınız diye konuşan siz değil misiniz ? fakir edebiyatı yapmıyorum HİÇBİR OYUN 250 300 tl ETMEZ bunu anlamamakta ısrarcısınız . şimdi klasik cümle gelir ! 'hüüü ama oyunlar ihtiyaç değilkii hobiii oynamasa ölür müüüü...
  11. atachu

tracker değiştirmeyi denedin mi ? çoğunlukla işe yarar ama büyük bir fark bekleme
  12. atachu

kafanıza vura vura anlatmaya çalışıyoruz artık ama hala anlamamakta ısrarcısınız ve aklınıza diyecek süslü kelimeler gelmeyince hep aynı bahane hep aynı laf. orijinal ol biraz baydı artık bunlar
  13. atachu

tam bir teknoloji ve internet cahili olduğum için gider dünyanın en basit işlemlerinden birinde bilgisayarıma virüs bulaştırırım ve tüm oyunların virüslü olduğunu iddia ederim
  14. atachu

şanslılıkla alakası yok crackli oyunların neredeyse hiçbirinde virüs YOK. bilgi kirliliği yapmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz gidip en büyük en sahte duran ben virüslüyüm diye bağıran dev DOWNLOAD butonuna tıklıyorsunuz inen tüm programları kuruyorsunuz ve izin veriyorsunuz sonra diyorsunuzki...
  15. atachu

kardeşim tracker listesini değiştirmeyi deneyebilirsin. veya başka bir linkten indirmeyide dneyebilirsin. fitgirl repack şeklinde indirmenizi öneririm indirme işlem ikısa sürer sadece setupta beklersiniz
  16. atachu

10 yıldır kullanıyorum bir kere virüs bulaşmadı. boş boş konuşuyorsunuz gerçekten. gidip en fake duran indir butonuna basarsanız tabikide virüs bulaşır
  17. atachu

Geçici Ücretsiz PS Plus Mart Oyunları

iyiymiş bu ay baya
  18. atachu

43.50Tl ye Steam Pubg alınır mı??

pubg beleş verilse bile oynanmaz
  19. atachu

🔥İndirim EA PLAY Steam'de hala 5 TL

aldım ve buradan tanıştığım ferhat ile a way outu bitirdik ferhat görüyosan SELAM
  20. atachu

Saglamindir.net güvenlimi?

torrenti ilk defa kullanacaksan bir yardım alman lazım. bilmeden yaparsan virüs sokabilirsin
Top Bottom