Neler Yeni

AC serisine nasıl başlıcam

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Size tavsiyem seride bulunan oyunların sisteminize göre fps testlerini YouTube da aratmanız. AC oyunlarının en büyük avantajı grafik yönünde. Hikayesi sizi sarabilecek olsa da piyasada bulunan çoğu oyunun hikayesi daha etkilidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek tek aratın. Kişiden kişiye değişir ama tarih ambiyansını seviyorsanız hikayesinin yanı sıra arada girip takılmak için harika bir seri bence.
bütün sistemlere bakıyoorum 8x2 RAM var benimki 8x1

Size tavsiyem seride bulunan oyunların sisteminize göre fps testlerini YouTube da aratmanız. AC oyunlarının en büyük avantajı grafik yönünde. Hikayesi sizi sarabilecek olsa da piyasada bulunan çoğu oyunun hikayesi daha etkilidir.

Tek tek aratın. Kişiden kişiye değişir ama tarih ambiyansını seviyorsanız hikayesinin yanı sıra arada girip takılmak için harika bir seri bence.
tamam bir bakayım

Velo13

80+
bütün sistemlere bakıyoorum 8x2 RAM var benimki 8x1
O zaman şöyle bir karşılaştırma yapalım. Sistemimde AC Unity ye kadar 8 gb ram bulunmaktaydı. GPU kısmında da RTX 2070 bulunmakta. Unity'ye kadar hiçbir problem yaşamadım. Ama AC Unity'de RAM yetersizliğinden dolayı darboğaz yaşadım ve bilgisayarımı 16 gb RAM ile güncelledim. Bir problem kalmadı.

O zaman şöyle bir karşılaştırma yapalım. Sistemimde AC Unity ye kadar 8 gb ram bulunmaktaydı. GPU kısmında da RTX 2070 bulunmakta. Unity'ye kadar hiçbir problem yaşamadım. Ama AC Unity'de RAM yetersizliğinden dolayı darboğaz yaşadım ve bilgisayarımı 16 gb RAM ile güncelledim. Bir problem kalmadı.
Yani Unity'ye kadar olan oyunları 8 gb ram ile rahatça oynadım.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
2X4 le 8X1 arasında fark varmı

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

5.95 kullanıla bilen kalmış

Ama hocam 2070 le Vega 8 i karşıraştıramayız

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
AC 2'nin bi kısmını playstation 3'de oynamıştım. Benim hoşuma gitti. Ve bildiğim kadarıyla Assassin's Creed serisinin en sevilen oyunu AC 2. Diğer Assassin's Creed'lere kıyasla nasıl olduğunu bilmiyorum diğerlerini oynamadığım için, ama AC 2'yi tavsiye ederim.

Velo13

80+
5.95 kullanıla bilen kalmış

Ama hocam 2070 le Vega 8 i karşıraştıramayız
Yok sistemde darboğaz etme ihtimaline karşı bir çıta olarak belirtmiştim. Yani elinizdeki işlemci ile Unity'ye kadar olan oyunlarda 8 Gb Ram'in yeterli olacağını düşünüyorum. Darboğaz gibi bir ihtimal az geliyor bana.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

Yanlış görmediysem sisteminiz tam olarak bu öyle mi?
Hayır ekran kartıyla RAM aynı RX 570 bulamadık işte

Yok sistemde darboğaz etme ihtimaline karşı bir çıta olarak belirtmiştim. Yani elinizdeki işlemci ile Unity'ye kadar olan oyunlarda 8 Gb Ram'in yeterli olacağını düşünüyorum. Darboğaz gibi bir ihtimal az geliyor bana.
Black Flag önerilenlerde 4 GB RAM istiyor onda sıkıntı yok

Velo13

80+
Hayır ekran kartıyla RAM aynı RX 570 bulamadık işte

Black Flag önerilenlerde 4 GB RAM istiyor onda sıkıntı yok
Sisteminizde ekran kartı olarak Vega 8, işlemci olarak da Radeon3 2200G bulunmakta. Haksız mıyım?

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

Velo13

80+
evet onlar var anakart RAM aynı değil.
RAM miktarı attığım videoda da 8 GB. Dediğim gibi RAM konusunda sıkıntı yaşamanız için yüksek bir ekran kartına sahip olmanız ve bunu destekleyecek RAM miktarınız olmaması gerekmekte. Sizde böyle bir durum yok. Anakart konusunda canınızı hiç sıkmayın zaten. Gayet yeterli bir anakart. Anakartın görevi zaten değişkenlik gösteren bilgisayar bileşenlerinin kontrolünü sağlamak. Anakartınız benim anakartımdan daha iyi. Bir sıkıntı yaşamazsınız. Videodaki fps bölümünde ne görüyorsanız ona benzer bir fps alacaksınız muhtemelen yani.

RAM miktarı attığım videoda da 8 GB. Dediğim gibi RAM konusunda sıkıntı yaşamanız için yüksek bir ekran kartına sahip olmanız ve bunu destekleyecek RAM miktarınız olmaması gerekmekte. Sizde böyle bir durum yok. Anakart konusunda canınızı hiç sıkmayın zaten. Gayet yeterli bir anakart. Anakartın görevi zaten değişkenlik gösteren bilgisayar bileşenlerinin kontrolünü sağlamak. Anakartınız benim anakartımdan daha iyi. Bir sıkıntı yaşamazsınız. Videodaki fps bölümünde ne görüyorsanız ona benzer bir fps alacaksınız muhtemelen yani.
Zaten videoda da görüldüğü gibi herhangi bir darboğaz mevcut değil. İşlemci ve GPU kullanımı gayet normal seviyede.

Top Bottom