AC serisine nasıl başlıcam

Var ama 40 yılın başı bir oyun alırım
Ben de bu kafadaydım. Yıllar önce seriyi AC Unity'ye kadar bitirmiştim. Kendime sağlam bir sistem topladıktan sonra seriyi en baştan adamakıllı bitirmeye karar verdim. Tüm bölümleri %100 senkronizasyon ile tamamladım ve tüm başarımları da açtım şu ana kadar. Şu an AC Syndicate'teyim ve serinin şu ana kadar oynadığım oyunlarından da gayet memnunum.

Şimdi 1 oyundan itibaren bütün oyunlarımı oynıcam yoksa sadece güzel olan mı Black Flag almayı düşünüyorum
Black Flag AC serisinin bence en güzel oyunu, harita çok büyük yapacak çok fazla şey var hem de korsan havası da katılmış kendi geminizi alıp saldırmak gerçekten de 18. yüzyılda Karayipler'de bir korsanmışsınız havasını yaşatıyor. Ama Revelations ta güzeldir İstanbul'da geçiyor oynamanızı tavsiye ederim.

Ben de bu kafadaydım. Yıllar önce seriyi AC Unity'ye kadar bitirmiştim. Kendime sağlam bir sistem topladıktan sonra seriyi en baştan adamakıllı bitirmeye karar verdim. Tüm bölümleri %100 senkronizasyon ile tamamladım ve tüm başarımları da açtım şu ana kadar. Şu an AC Syndicate'teyim ve serinin şu ana kadar oynadığım oyunlarından da gayet memnunum.
Hocam Benim sistem kötü yani oyüzden çok oyun almıyorum

ikinci oyundan ezio nun hikayesinden başla. 2 sonra brotherhood sonra revelations oyna ilk oyunun hikayesini anlatıyorlar zaten. ondan sonra random istediğini oyna zaten o oyunlardan sonra hikayeyi ilerleten tek şey 3. oyunun sonu
2.Oyunun Remastered Versiyonu var mı PC'de ?

AC Syndicate'da optimizasyon sorunu mevcut diye biliyorum, ben 3, 4 ve Origins oynadım ve şuan da da Odyssey'e başladım. Bunların hepsini öneririm size ayrıyeten Unity'de deneyebilirsiniz.

1. oyun leşti sanırım
Hikayesi güzeldi fakat mekanikleri biraz eski ve altyazı olmadığı için türkçe dil desteği de yok. Oynarken hikayeyi anlayacağım diye canım çıkmıştı :D

Hocam Benim sistem kötü yani oyüzden çok oyun almıyorum
Size tavsiyem seride bulunan oyunların sisteminize göre fps testlerini YouTube da aratmanız. AC oyunlarının en büyük avantajı grafik yönünde. Hikayesi sizi sarabilecek olsa da piyasada bulunan çoğu oyunun hikayesi daha etkilidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size tavsiyem seride bulunan oyunların sisteminize göre fps testlerini YouTube da aratmanız. AC oyunlarının en büyük avantajı grafik yönünde. Hikayesi sizi sarabilecek olsa da piyasada bulunan çoğu oyunun hikayesi daha etkilidir.
Tek tek aratın. Kişiden kişiye değişir ama tarih ambiyansını seviyorsanız hikayesinin yanı sıra arada girip takılmak için harika bir seri bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,575
Üyeler
189,865
Son üye
Furkan Uluğbey
Geri