Ben de bu kafadaydım. Yıllar önce seriyi AC Unity'ye kadar bitirmiştim. Kendime sağlam bir sistem topladıktan sonra seriyi en baştan adamakıllı bitirmeye karar verdim. Tüm bölümleri %100 senkronizasyon ile tamamladım ve tüm başarımları da açtım şu ana kadar. Şu an AC Syndicate'teyim ve serinin şu ana kadar oynadığım oyunlarından da gayet memnunum.Var ama 40 yılın başı bir oyun alırım
Black Flag AC serisinin bence en güzel oyunu, harita çok büyük yapacak çok fazla şey var hem de korsan havası da katılmış kendi geminizi alıp saldırmak gerçekten de 18. yüzyılda Karayipler'de bir korsanmışsınız havasını yaşatıyor. Ama Revelations ta güzeldir İstanbul'da geçiyor oynamanızı tavsiye ederim.Şimdi 1 oyundan itibaren bütün oyunlarımı oynıcam yoksa sadece güzel olan mı Black Flag almayı düşünüyorum
Hocam Benim sistem kötü yani oyüzden çok oyun almıyorumBen de bu kafadaydım. Yıllar önce seriyi AC Unity'ye kadar bitirmiştim. Kendime sağlam bir sistem topladıktan sonra seriyi en baştan adamakıllı bitirmeye karar verdim. Tüm bölümleri %100 senkronizasyon ile tamamladım ve tüm başarımları da açtım şu ana kadar. Şu an AC Syndicate'teyim ve serinin şu ana kadar oynadığım oyunlarından da gayet memnunum.
2.Oyunun Remastered Versiyonu var mı PC'de ?ikinci oyundan ezio nun hikayesinden başla. 2 sonra brotherhood sonra revelations oyna ilk oyunun hikayesini anlatıyorlar zaten. ondan sonra random istediğini oyna zaten o oyunlardan sonra hikayeyi ilerleten tek şey 3. oyunun sonu
Hikayesi güzeldi fakat mekanikleri biraz eski ve altyazı olmadığı için türkçe dil desteği de yok. Oynarken hikayeyi anlayacağım diye canım çıkmıştı1. oyun leşti sanırım
Olsada benim PC kaldırmaz2.Oyunun Remastered Versiyonu var mı PC'de ?
Türkçe yama vardır belkiHikayesi güzeldi fakat mekanikleri biraz eski ve altyazı olmadığı için türkçe dil desteği de yok. Oynarken hikayeyi anlayacağım diye canım çıkmıştı![]()
Aynı PC'ye sahibiz neredeyseOlsada benim PC kaldırmaz
Sadece Raminiz 2x8 Olsa acayip performansınız olurOlsada benim PC kaldırmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkçe yama vardır belki
Hayır yok. Oyunda ingilizce altyazı bile yok, o yüzden kimse yama yapma zahmetine girmemiş. Ama Osmanlı karakterler olduğu için Türkçe konuşmalar var.Türkçe yama vardır belki
3. oyuna remastered yaptılar fakat pek beğenilmedi.2.Oyunun Remastered Versiyonu var mı PC'de ?
Size tavsiyem seride bulunan oyunların sisteminize göre fps testlerini YouTube da aratmanız. AC oyunlarının en büyük avantajı grafik yönünde. Hikayesi sizi sarabilecek olsa da piyasada bulunan çoğu oyunun hikayesi daha etkilidir.Hocam Benim sistem kötü yani oyüzden çok oyun almıyorum
Tek tek aratın. Kişiden kişiye değişir ama tarih ambiyansını seviyorsanız hikayesinin yanı sıra arada girip takılmak için harika bir seri bence.Size tavsiyem seride bulunan oyunların sisteminize göre fps testlerini YouTube da aratmanız. AC oyunlarının en büyük avantajı grafik yönünde. Hikayesi sizi sarabilecek olsa da piyasada bulunan çoğu oyunun hikayesi daha etkilidir.