Arama sonuçları: *

1. B

🔥İndirim Epic Games Kupon İle Ucuza Gelen Oyunlar (50TL'Ye Gelen Efsane oyunlar)

ben far cry 5 yerine primal öneririm. Far cry serisi hepsi aynı şeyleri yapmaya başladı.Ama primal eğer ok yay mızrak gibi öğeleri craft yapmayı seviyorsanız kesinlikle önerimdir.
  2. B

🔥İndirim Epic Games Kupon İle Ucuza Gelen Oyunlar (50TL'Ye Gelen Efsane oyunlar)

teşekkürler dostum. Tekrar eline sağlık fotoğraflı filan güzel konu.
  3. B

10 numara konu açmışsın ben de bakınıyordum ne alınır indirim varken diye. Eline koluna sağlık hocam. Eğer bilgin varsa odyssey ve ya origins almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersin ?
  4. B

🔥İndirim Playstore Flash İndirimleri

hocam ubisoftla bağdaştırıyor aldığın oyuna göre. ubisoft oyunu alırsan ubisoftla, mesela fifa alırsan originle bağdaştırıyor.
  5. B

🔥İndirim Playstore Flash İndirimleri

siteye şuan girdim ama gidip geliyor. Bir çok indirim var ama en büyük indirim galiba bunlar.
  6. B

LoL'den nasıl kurtulabilirim?

kardeşim öncelikle bilgisayardan vazgeçemiyorsan bilgisayar başında yapacak ve yaparken seni eğlendirecek bir şey bul. Mesela html öğren. Css , java öğren kendince projeler düşün onlarla uğraş. Yok ben oyun istiyorum diyorsan yine aynı şekilde başka oyunlara yönel. Lol kadar boş bir oyun...
Top Bottom