Neler Yeni

LoL'den nasıl kurtulabilirim?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Metehan Akyalı
Gravür almasam naparım? Yani ne yapabilirim?
Hocam sonu yok. Maket bıçağıyla yapacağınız şeyin şeklinde dondurma çubuklarını kesip birleştirdikten sonra, zımpara ile düzleştirirsiniz.
Daha sonra yavaş yavaş şekil oluşturmaya başlarsınız. O attığım kanal küçük bi kanal ama adamın yapışını sevdiğimden takip ediyorum.
Videolarını izleyebilirsiniz çok güzel şeyler yapıyor. Sizde o adamın adımlarını takip ederek kendi projenizi yapabilirsiniz.
Birde önceki yazımı editledim bi tekrar bakarsanız bir kaç şey daha ekledim.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam sonu yok. Maket bıçağıyla yapacağınız şeyin şeklinde dondurma çubuklarını kesip birleştirdikten sonra, zımpara ile düzleştirirsiniz.
Daha sonra yavaş yavaş şekil oluşturmaya başlarsınız. O attığım kanal küçük bi kanal ama adamın yapışını sevdiğimden takip ediyorum.
Videolarını izleyebilirsiniz çok güzel şeyler yapıyor. Sizde o adamın adımlarını takip ederek kendi projenizi yapabilirsiniz.
Birde önceki yazımı editledim bi tekrar bakarsanız bir kaç şey daha ekledim.
Para biriktirip gravür seti alabilirim.
Şöyle bir şey var. Benim el işi yeteneğim yok. Yine de öğrenebilir myiim? Sıkıntı yaşar mıyım?

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Evet bi kere silmiştim. Ama 2 gün sonra tekrar yükledim. Nasıl bu bana fayda sağlamayan, sinirlendiren, psikolojimi bozan oyundan kurtulabilirim?
kardeşim öncelikle bilgisayardan vazgeçemiyorsan bilgisayar başında yapacak ve yaparken seni eğlendirecek bir şey bul. Mesela html öğren. Css , java öğren kendince projeler düşün onlarla uğraş. Yok ben oyun istiyorum diyorsan yine aynı şekilde başka oyunlara yönel. Lol kadar boş bir oyun yok(linç yapmayın fikrimi beyan ediyorum,kitlesi kötü).Hikayeli oyunlar başka oyunlar öğren. Aim dediğin şey oynayarak gelişir kimsede doğuştan yok. Eğer insanların söylemlerinden rahatsız oluyorsan girdiğin oyunlarda direk takımına mute at ya da yabancı serverlara gir. Rekabetçi girme. Kendini kesinlikle geliştirirsin.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Kesinlikle kendini koşullandırarak üstesinden gelebilirsin. 2 sene üniversite sınavına hazırlandım(Bir sene mezuna kalmıştım) İlk sene sınava gireceğim zaman pcden tüm oyunları kaldırdım. Hayatımda yapmadığım bir şeyi üniversiteye gireceğim diye yaptım. Daha sonrasında sınav bittikten sonra tekrar yükledim yazın acısını çıkarttım. Sonuçlar gelince yol yine çalışmaya, mezuna kalmaya gözüktü ve yine sildim. Bu sene üniye yerleştim ve şimdi yine oynuyom. Diyeceğim o ki kendini koşullandır ve ödül olarak vücuduna görevini ve sorumluluklarını yaptıktan sonra ver.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
küfür et ve ban ye

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
LoL den kurtulamıyor insan, ben saldım gerçi, sadece urf falan giriyorum. Oynamaya devam et iyice nefret edeceksin zaten :D

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Metehan Akyalı
Para biriktirip gravür seti alabilirim.
Şöyle bir şey var. Benim el işi yeteneğim yok. Yine de öğrenebilir myiim? Sıkıntı yaşar mıyım?
Yani şöyle diyim eğer sabırlıysanız bence öğrenilemeyecek kadar zor bir olay değil.
Sonuçta el yatkınlığım olmasına rağmen ilk denememle şuanda yaptığım arasında dağlar kadar fark var.
Sabırlıysanız ve (biraz videolarına bakın) ben bunu yaparım der kafaya koyarsanız yaparsınız.
Dediğim gibi çok zor bi olayı yok. Sadece " sabır " ve " azim " lazım. Birde iyi planlama.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yani şöyle diyim eğer sabırlıysanız bence öğrenilemeyecek kadar zor bir olay değil.
Sonuçta el yatkınlığım olmasına rağmen ilk denememle şuanda yaptığım arasında dağlar kadar fark var.
Sabırlıysanız ve (biraz videolarına bakın) ben bunu yaparım der kafaya koyarsanız yaparsınız.
Dediğim gibi çok zor bi olayı yok. Sadece " sabır " ve " azim " lazım. Birde iyi planlama.
Hocam aslında ben de bi hobi arayışındaydım.
Eğlenmek için sadece bilgisayardan oynuyordum.
Sizin aldığınız içinde yok yok olan bir gravür seti linki atabilir misiniz.
Bi de diğer parçaların linklerini zahmet olmazsa.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Metehan Akyalı
Hocam aslında ben de bi hobi arayışındaydım.
Eğlenmek için sadece bilgisayardan oynuyordum.
Sizin aldığınız içinde yok yok olan bir gravür seti linki atabilir misiniz.
Bi de diğer parçaların linklerini zahmet olmazsa.
İtaly Style 300 Parça 6 Kademeli Hobi Gravür Seti(mini taşlama) Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Şu tarz bir şey aldım ben. Marka kategorisine takılmadım. Kaliteli birşeyler isterseniz çünkü 1000 liraları geçiyor.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Offline hikaye vb oyunlar oyna.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7