Ted Mosby
80+ Gold
Dahası
Bruh momentumOynamayarak.
Bruh momentumOynamayarak.
neyPepega
Oyuncak değil ki bunlar, maket hobi malzemesi.bende sevemirmide lego oynamayı 4100 ne o FiYata Pc toPlAnIR
Zjdjkdkdldöne alaka ln
Yok la. Bu kadar parayı ben buna versem (veremem para kaynağı baba çünkü) babam beni evden kovar.
xD
Oha ben de yapmak istiyorum. Bunu hobi edinebilrim. Nasıl öğreneceğim? Böyle şeyler için hangi malzemelere ihtiyacım var.Dondurma çubuklarını belli bir düzende birbirine yapıştırıyorum.
Kağıt üzerine çıkardığım taslağı ona yapıştırıyorum.
Gravür dediğimiz alet belli bir devirle dönen el aleti. Ucuna bir sürü farklı şey takabiliyorsunuz.
Neyse sonra o kağıda göre şekil veriyorum. İlla bunu yapmak zorunda değilsiniz tabi.
(2) Make KUNAI with the fewest Popsicle Sticks - YouTube
Bu videodakine benzer bir şeyler yapıyorum kısaca.
valla kardeşim oyunu çok fena oynardım çok fazlada para harcadım ama ne olduysa bıktım oyundan 4 aydır girmiyorum mutluyum şu anda lol oynasam agresif falan oluyorum iyi ki bırakmışım gram oynama isteği ve zevk vermiyor 4 aydır girmedim bile valorant takılıyorum denemeni tavsiye ederim lolde tek başına bir hiçsin ama valorant veya fps oyunlarında öyle değil tekte olsan birşeyler yapma eli alma şansın oluyor şimdilik valorant devam bakalım ne olacakEvet bi kere silmiştim. Ama 2 gün sonra tekrar yükledim. Nasıl bu bana fayda sağlamayan, sinirlendiren, psikolojimi bozan oyundan kurtulabilirim?
Bütçeniz varsa çok pahalı değil. İnternet üzerinden 180-250 TL arasında Gravür taşlama seti almanız lazım.Oha ben de yapmak istiyorum. Bunu hobi edinebilrim. Nasıl öğreneceğim? Böyle şeyler için hangi malzemelere ihtiyacım var.
Hesabını banlattır (!)Evet bi kere silmiştim. Ama 2 gün sonra tekrar yükledim. Nasıl bu bana fayda sağlamayan, sinirlendiren, psikolojimi bozan oyundan kurtulabilirim?
Gravür almasam naparım? Yani ne yapabilirim?Bütçeniz varsa çok pahalı değil. İnternet üzerinden 180-250 TL arasında Gravür taşlama seti almanız lazım.
Dondurma çubukları ve tutkallarından almanız lazım. 30-50 TL arası tutar.
Onun dışında maket bıçağı ve ahşap oyma seti (ufak 6-7 parçalık). Buda toplam 50-60 TL tutar.
Yani en fazla 350-400 TL arasında seti tamamlamış olursunuz.
Gerisi hayal gücünüze veya yapmak istediğiniz şeye kalmış ve zaman.
Bu kadar bütçem yok dersenizde, gravür taşlama setini çıkarın listeden. 150TL'ye çözersiniz olayı.
Sizi bayağı götürür ve uğraştırır.
Edit: Birde ufak mengene almanız lazım. 30TL falan hırdavatçı ordan burdan bulunur.
Rusta laf ettirmem , çok güzel bir oyun.Yok abartmayın la. Sadece hayatımda spor yapmadım o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rust oynuyorlar. 61 TL ve bir şeye benzemeyen bir oyunu indirmek istemedim. Değer mi diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam yorumlarına baktım. Millet bu oyun benim hayatımı bitirdi gibi yorumlar gördüm. LoL den daha mı pis dedim.
Bir gün bebem bir gün baba. Hayırdır?Bırakabilirsin baba.