Neler Yeni

Çok fazla karabasan görüyorum

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
arkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten

yaklaşık 3 4 aydır boyle oncedende uğruyodu ama az
Ben de görüyorum sanki rüyayı o an yaşıyor gibiyim ve ben korkuyorum hayatımın en kotu zamanlarıni yaşadığım zaman bile görüyordum hastanede tedavi görürken özellikle öyle bir şey oluyordu ki sanki rüyanın içinde uyanmisim ve eve gelip araba sahibi olmuşum gibi saçma sapan bir şey annem dinine duskun biri olduğu icin çok fazla dua ediyor benim için o yuzden bana zarar vermediler onlar

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Aga valla çok korkunç alışınca güzel oluyoda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söylerim ailem okuturlar ins geçer en sonunda dede gelip sen secildin Recep dicek diye korkuyordum
Neden ben dede ya neden ya
Güzel mi olıyo ruh hastası 😂

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Şahin
arkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten

hocam çok takma, 10-12 yaşlarım arasında hem kaldığım yer olsun hem de izlediğim filmler olsun çok fazla görüyordum sonrasında alıştım. ara ara uğruyorlar tabi de bu sefer üstümde büyü yapıyorlar yani alışınca daha eğlenceli oluyor takma boşver.

Saintes Maries

80+ Bronze
uykunu düzene koy, kullandığın ilaç varsa doktor ile durumu konuş. yaşadığın şeyin ismi uyku felci. saçma sapan hurafe ve safsatalar ile aklını kurcalama.

heryman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İlker

yüz üstü uyu aga yattigin yerde yemek kirintisi falan olmasin+cunup gezmemeye calis

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
XXXX
uyumaya kacıyorum arkadaşlar iyi akşamlar yarın bilgilendiricem sizi 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular