Ben de görüyorum sanki rüyayı o an yaşıyor gibiyim ve ben korkuyorum hayatımın en kotu zamanlarıni yaşadığım zaman bile görüyordum hastanede tedavi görürken özellikle öyle bir şey oluyordu ki sanki rüyanın içinde uyanmisim ve eve gelip araba sahibi olmuşum gibi saçma sapan bir şey annem dinine duskun biri olduğu icin çok fazla dua ediyor benim için o yuzden bana zarar vermediler onlararkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten
yaklaşık 3 4 aydır boyle oncedende uğruyodu ama az
Güzel mi olıyo ruh hastasıAga valla çok korkunç alışınca güzel oluyoda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Söylerim ailem okuturlar ins geçer en sonunda dede gelip sen secildin Recep dicek diye korkuyordum
Neden ben dede ya neden ya
hocam çok takma, 10-12 yaşlarım arasında hem kaldığım yer olsun hem de izlediğim filmler olsun çok fazla görüyordum sonrasında alıştım. ara ara uğruyorlar tabi de bu sefer üstümde büyü yapıyorlar yani alışınca daha eğlenceli oluyor takma boşver.arkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten
Sen hakediyon o zamantadı başka onun
yüz üstü uyu aga yattigin yerde yemek kirintisi falan olmasin+cunup gezmemeye calisarkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten