Neler Yeni

Çok fazla karabasan görüyorum

grasdiyas

80+ Silver
Kanki stresim sıfır ve televizyonda genelde türk dizileri işliyorum korku değil örneğin Adanalı ve yaptığım yer koltuk ama koltuk arayıp rahat piskiatrilik bu olay değil bence dediğin gibi yaptığım yer uyku düzeni gibi gibi okul açılınca uykum düzene giriyor ama maks 5 sqat uyuya biliyorum
5 saat az biraz bendede aynı oluyordu okul açılınca düzeliyordu :D gün içersinde çok hareketsiz kalınca uyuyamıyorum genelde enerji de atmak lazım birz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yol yemiyorum ama gusulsuzdum ( abdestsiz )ondan olabilir mi
alsan daha iyi olur sebebi piskolojik açıdan daha rahat hissedersin gusülün olmayınca bastığını düşünüyorsan

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
XXXX
5 saat az biraz bendede aynı oluyordu okul açılınca düzeliyordu :D gün içersinde çok hareketsiz kalınca uyuyamıyorum genelde enerji de atmak lazım birz

alsan daha iyi olur sebebi piskolojik açıdan daha rahat hissedersin gusülün olmayınca bastığını düşünüyorsan
Kanki zaten duşa girip alicktim ailem eve gelicekti anahtarları yoktu onlari beklerken uykuya dalmışım

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Annemmiydi anneannemmiydi bilmiyorum ama bana okutunca geçmişti. Önceden cok görüyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
arkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten

yaklaşık 3 4 aydır boyle oncedende uğruyodu ama az
Hocam yatış pozisyonunuz nasıl yastığınız fazla alçaksa sürekli olur zaten boynunuzu yüksekte tutmaya çalışın

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
XXXX
Hocam yatış pozisyonunuz nasıl yastığınız fazla alçaksa sürekli olur zaten boynunuzu yüksekte tutmaya çalışın
Aga düz yatıyorum ters uyanıyorum

kış geldi normaldir
Ne alaka kışla

Annemmiydi anneannemmiydi bilmiyorum ama bana okutunca geçmişti. Önceden cok görüyordum
Kanki zaten o an ben bütün bildiğim dualerı okuyorum

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Aga düz yatıyorum ters uyanıyorum

Ne alaka kışla

Kanki zaten o an ben bütün bildiğim dualerı okuyorum
Dua etmekle okutmak aynı şey değil

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
XXXX

Ekler

• Screenshot_2024-11-18-14-46-18-958_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-18-14-46-18-958_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    89.7 KB · Hit: 7
Top Bottom