Neler Yeni

LoL'den nasıl kurtulabilirim?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Metehan Akyalı
Evet bi kere silmiştim. Ama 2 gün sonra tekrar yükledim. Nasıl bu bana fayda sağlamayan, sinirlendiren, psikolojimi bozan oyundan kurtulabilirim?
Bir çok bırakmak istediğim oyunu başka oyuna başlayarak değil de başka hobilere yönelerek bıraktım.
Örneğin kendinize ucuz bir hobi bulun veya bütçenize göre belirleyin ve ona yönelin.
Örnek verecek olursam 200TL'ye satın aldığım 300'lü gravür taşlama setim var.
Yanına da dondurma çubukları satın aldım ve birde bunları birbirine yapıştıracak tutkal.
Bunları birbirine yapıştırıp çıkardığım taslakla oyuyorum yontuyorum yeni birşeyler craftlıyorum.
Siz daha basit şeyler de yapabilirsiniz. Size kalmış. Puzzle vs. olabilir mesela.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
hile indir hile yap, oyundaki herkese ben hile yapıyorum beni reportlayın de. herkesi öldür, ban ye. kesin çözüm (y)

edit: bir çok arakdaşım csyi böyle bıraktı.
Sen oyunu bırakacaksan niye benim eğlencemi mahvediyorsun ? Ne hakkın var ? Saçmalıklar...

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Metehan Akyalı
Neyi yontuyorsunuz? Neyle yapıyorsunuz?
Gravür ne?
Dondurma çubuklarını belli bir düzende birbirine yapıştırıyorum.
Kağıt üzerine çıkardığım taslağı ona yapıştırıyorum.
Gravür dediğimiz alet belli bir devirle dönen el aleti. Ucuna bir sürü farklı şey takabiliyorsunuz.
Neyse sonra o kağıda göre şekil veriyorum. İlla bunu yapmak zorunda değilsiniz tabi.
(2) Make KUNAI with the fewest Popsicle Sticks - YouTube
Bu videodakine benzer bir şeyler yapıyorum kısaca.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
Evet bi kere silmiştim. Ama 2 gün sonra tekrar yükledim. Nasıl bu bana fayda sağlamayan, sinirlendiren, psikolojimi bozan oyundan kurtulabilirim?
Oyunu oynarken tryhard değilde eğlenmeye bakabilirsin, arkadaslarınla girin oyuna farklı şampiyonları farklı lanede deneyin. Liginiz çok yüksek değilse oyuna sıfır hesap açarak başlayın ama tryhard oynamayın. Artı olarak oyuna başlayınca herkese mute atın chati küçültün, milletin sizi kızdırmasına izin vermeyin. Tabi bunları yaparken derecelide denemeyin 😂.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
başka oyunlara başla valorant gibi, artık oynamıyorum çok sıkıldığımda giriyorum onuda derecelide trolluyorum :D

Top Bottom