DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Yoruluyorsanız da kendinizi zorlayın lütfen :')
Arkadaş kitlenizin oynadığı çeşitli online oyunlara başlamayı deneyebilirsiniz.Nasıl bu bana fayda sağlamayan, sinirlendiren, psikolojimi bozan oyundan kurtulabilirim?
Yok abartmayın la. Sadece hayatımda spor yapmadım o kadar.doktor tanılı bir hastalığınız mı var? yoksa doktora başvurunuz lütfen.
Rust oynuyorlar. 61 TL ve bir şeye benzemeyen bir oyunu indirmek istemedim. Değer mi diye düşünüyorum.Arkadaş kitlenizin oynadığı çeşitli online oyunlara başlamayı deneyebilirsiniz.
Genelde arkadaşlarla oynadığınız sürece hiçbir oyundan sıkılmazsınız zaten.
Steam yorumlarına baktım. Millet bu oyun benim hayatımı bitirdi gibi yorumlar gördüm. LoL den daha mı pis dedim.ama lol gibi bağımlılık yapmıyor genelde.
rust bu civarlarda indirime girebilir. güzel indirimler alıyor. takip listenize eklerseniz steam mail atar zaten.Rust oynuyorlar. 61 TL ve bir şeye benzemeyen bir oyunu indirmek istemedim. Değer mi diye düşünüyorum.
spor yapmamakla bu kadar olmaz. siz bilirsiniz tabii ki ama bir uzmana görünün bence.Yok abartmayın la. Sadece hayatımda spor yapmadım o kadar.
@Second SisterFps oyunlarına ne dersin? cs veya valorant.
Gta5 hesit yap dicem pc kötü diyorsun hacım sen lole devamkeeeee@Second Sister
"aim" denen o şey bende yok. Eski dizüstü bilgisayarım oyun kaldırmıyordu LoL dışında. Ben de hiçbir fps oyunu oynamadım. Sırf arkadaşımla oynamak için Warzone indirdim. Çok zor oynıyamadım.
Yasak var.Şimdi dışarıya çık ve herhangi bir insanla konuş diyalog kur bir şeyler yap dostum.
Evin önünde bile otursa yeter. Sokağa çıkma yasağı sebep değil Vartex'cimYasak var.
Eski pc kötü dedim. Şimdiki 1660 ti lı benim için canavar. Hem çevremde arkadaşlarımda kimse Gta V oynamıyor.Gta5 hesit yap dicem pc kötü diyorsun hacım sen lole devamkeeeee
Hocam Aim yoksa kesinlikle Hoi4 ü denemelisiniz tarihi bir strateji oyunu dlc leride ortalama 50 60 TL'ye tamamlanıyor indirimlerde 50 TL'ye tamamlarsınız oyun biraz pahalı indirimde alın 30 tl civarı olur bide modlar var modern day cold war kaiserreich(favorimdir)....@Second Sister
"aim" denen o şey bende yok. Eski dizüstü bilgisayarım oyun kaldırmıyordu LoL dışında. Ben de hiçbir fps oyunu oynamadım. Sırf arkadaşımla oynamak için Warzone indirdim. Çok zor oynıyamadım.
O sokak sayılmıyor mu?Evin önünde bile otursa yeter. Sokağa çıkma yasağı sebep değil Vartex'cim
Sağol ama bu tarz oyunlar benlik değil.Hocam Aim yoksa kesinlikle Hoi4 ü denemelisiniz tarihi bir strateji oyunu dlc leride ortalama 50 60 TL'ye tamamlanıyor indirimlerde 50 TL'ye tamamlarsınız oyun biraz pahalı indirimde alın 30 TL civarı olur bide modlar var modern day cold war kaiserreich(favorimdir)....