LoL'den nasıl kurtulabilirim?

Yoruluyorsanız da kendinizi zorlayın lütfen :')

Nasıl bu bana fayda sağlamayan, sinirlendiren, psikolojimi bozan oyundan kurtulabilirim?
Arkadaş kitlenizin oynadığı çeşitli online oyunlara başlamayı deneyebilirsiniz.

Genelde arkadaşlarla oynadığınız sürece hiçbir oyundan sıkılmazsınız zaten.

doktor tanılı bir hastalığınız mı var? yoksa doktora başvurunuz lütfen.
Yok abartmayın la. Sadece hayatımda spor yapmadım o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş kitlenizin oynadığı çeşitli online oyunlara başlamayı deneyebilirsiniz.

Genelde arkadaşlarla oynadığınız sürece hiçbir oyundan sıkılmazsınız zaten.
Rust oynuyorlar. 61 TL ve bir şeye benzemeyen bir oyunu indirmek istemedim. Değer mi diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama lol gibi bağımlılık yapmıyor genelde.
Steam yorumlarına baktım. Millet bu oyun benim hayatımı bitirdi gibi yorumlar gördüm. LoL den daha mı pis dedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Fps oyunlarına ne dersin? cs veya valorant.
@Second Sister

"aim" denen o şey bende yok. Eski dizüstü bilgisayarım oyun kaldırmıyordu LoL dışında. Ben de hiçbir fps oyunu oynamadım. Sırf arkadaşımla oynamak için Warzone indirdim. Çok zor oynıyamadım.

Lolü silip hikayeli oyuna başlamak en mantıklısı işe yarıyor fakat lol oynayan arkadaşların var ise yeniden başlıyorsun

@Second Sister

"aim" denen o şey bende yok. Eski dizüstü bilgisayarım oyun kaldırmıyordu LoL dışında. Ben de hiçbir fps oyunu oynamadım. Sırf arkadaşımla oynamak için Warzone indirdim. Çok zor oynıyamadım.
Hocam Aim yoksa kesinlikle Hoi4 ü denemelisiniz tarihi bir strateji oyunu dlc leride ortalama 50 60 TL'ye tamamlanıyor indirimlerde 50 TL'ye tamamlarsınız oyun biraz pahalı indirimde alın 30 tl civarı olur bide modlar var modern day cold war kaiserreich(favorimdir)....

Hocam Aim yoksa kesinlikle Hoi4 ü denemelisiniz tarihi bir strateji oyunu dlc leride ortalama 50 60 TL'ye tamamlanıyor indirimlerde 50 TL'ye tamamlarsınız oyun biraz pahalı indirimde alın 30 TL civarı olur bide modlar var modern day cold war kaiserreich(favorimdir)....
Sağol ama bu tarz oyunlar benlik değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,134
Üyeler
185,030
Son üye
ardauslu.23
Geri