Arama sonuçları: *

1. berke.

Ücretsiz 3 aylık Gamepass alma methodu (Nvidia)

Kodlar sınırlıydı ama hepsi bitmiş
  2. berke.

Bitmiş kampanya
  3. berke.

VPN açıktan sonra şöyle bir hata alıyorum
  4. berke.

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Ücretsiz verilecek oyunlar sızdırıldı 2023

Saints Row fena değil çöp oyun olmasına rağmen pahalı bir fiyatı var, Ghostrunner'dan emin değilim.
  5. berke.

❌İndirim Bitti! Cyberpunk 2077 268 tl Nays'la 215 tl

Dediğin şeyle alakası yok fakat tamam sen en iyisi öyle yap olur mu
  6. berke.

Süper bir yeni hikayeyi ekliyor oyuna
  7. berke.

Yok Kerem Aktürkoğlu gibi :D ana oyunu orjinal olarak epic den al DLC ye 2 sihirli dokunuşla çözersin
  8. berke.

Bu arada DLC için bütçeniz yok ise iki sihirli dokunuşlarla DLC'yi bedava bir şekilde oynayabilirsiniz ama bütçeniz olduğu vakit DLC'yi alın CD Project RED'e sahip çıkın. :)
  9. berke.

Oyunu Epic'den almış olsaydım DLC'sini bedava kullanmama rağmen tekrardan para verirdim öyle bir yapım.
  10. berke.

🔥İndirim GhostRunner 2 386 TL (Steam)

Oynama fırsatım olmadı daha ilk oyunu bitirdikten sonra buna geçeceğim yorum yapmam yanlış olur.
  11. berke.

Bağlantım çok iyi değil ya 6mbit ile indiriyorum oyunları :D 1702933008 Gerekiyor hesabını doğrulaman için hiç hesap açasım yok Papara'da güzel cashback verdi oyun Epic fiyatına geldi miss gibi
  12. berke.

Steam kütüphane olayını sevdiğim için eğer oyun fiyatları Epic ile birbirine yakın ise Steam tercih ediyorum Papara sadece Steam ve Bana özel cashback yaptı muhtemelen Epic'ten almış olsam çok daha az Cashback'e sahip olacaktım, ek olarak Nays hesabım yok İş Bankası kullanmıyorum maalesef.
  13. berke.

Oyunu Epic fiyatına aldım desem inanır mısın? Papara cashback sayesinde başarım kasıp profilim biraz daha havalı görünebilir. 😎 Toplam 46 TL cashback verdi bana Papara attım indirmeye bugünde beleşten yararlandık. :D
  14. berke.

Deluxe'un fiyatı iyi bence bugta kalmış.
  15. berke.

Epic versiyonu ile uğraşmak istemeyenler ve 40 TL daha fazla verip Steam'den almak isteyen arkadaşlar için bırakıyorum. https://store.steampowered.com/app/2144740/Ghostrunner_2/ 1702921236 Hatta 50 cent farkla Deluxe tercih edin o bugta kalmış. :D
  16. berke.

🔥İndirim 🔥EA SPORTS FC™ 24 Standard Edition 479.99TL Kuponla 321TL🔥Nays ile 250TL🔥

Dead island 2 de çok güzel fiyatta oynamak isteyen arkadaşlar için söyleyeyim. 1702489952 .
  17. berke.

🔥İndirim Ea App'de FC24 599TL

Bu arada diğer oyunları satın almadan önce başka bir platformda satılıyorsa artık o platformdan daha ucuza almak daha mantıklı EA FC buna bir örnek
  18. berke.

🔥İndirim Ea App'de FC24 599TL

Hayır Loyalty indirimi yok şu anda
  19. berke.

🔥İndirim Steam Sonbahar İndirimleri Başlamadı!?

Dead island bakılabilir fakat biraz daha indirime girmesini beklerdim
  20. berke.

🔥İndirim Steam Sonbahar İndirimleri Başlamadı!?

Olabilir ekstra %10 ekliyor bana 599 yine iyi fiyat Steam ve Epic'e bakılacak olursa.
Top Bottom