Arama sonuçları: *

1. habbassaka

🔥İndirim FİFA 24'Ü OLANA, FİFA 25 STEAM DA 8.40 DOLAR !!

clickbait gibi başlık açmayın arkadaşım. oyun tekli fiyatı hala 28 dolar. eğer 24 varsa bundle 8.40 dolara geliyor. eğer 24 te yoksa ikisi beraber 29.40 dolar.
  2. habbassaka

🔥İndirim Alınır mı? Devil May Cry 5 -- 255TL

oyun güzel keyifli ama bu fiyat etmez 150 gibi normal fiyat
  3. habbassaka

Geçici Ücretsiz Steam Fiyatı 1000 TL'yi Aşan Popüler Oyun Epic Games Store'da Ücretsiz

illa bi içeri çekecekler, teşekkürler bu arada haber için
  4. habbassaka

🔥İndirim 🔥Euro Truck Simulator 2 | $1 Dolar (₺30-35) STEAM ALEV ALDI🔥

19 Ekim 2012 çıkmış bir oyun 1$ ve alev mi alıyor... vay arkadaş..
  5. habbassaka

❌İndirim Bitti! Farming Simulator 25 Fiyat Hatası 135TL(Ön Sipariş)

Oynadığım bir oyun olsa kesinlikle 1-year bundle bile değer bu fiyata lakin 19 ve 22 vardı kaç kere açıp baktım bilmiyorum.. 2025 için grafikler falan hoş gözüküyor ama 1-2 yenilik dışında göze çarpacak bir yenilik getireceklerine inanmak istemiyorum sanırım. Bilgilendirme için teşekkürler.
  6. habbassaka

1 Sonraki Hafta Epic Games Store'da CyberPunk2077 Ücretsiz Miş..?!

aga her kelime neden büyük harfle başlıyor zodyak oldum aw
  7. habbassaka

❌İndirim Bitti! spiderman remastered vs god of war

Spider daha iyi sarar bence en kötü senaryo hikaye baysa bile açık dünyada örümcek güçlerinle dolaşmak harika bir duygu ki hikayesi de kötü değil
  8. habbassaka

🔥İndirim epic games metro serisi 3 TL

olm almayın vallaha bak 3tl ye hem yayıncısı, hem yazılımcısı ayıptır günahtır onu da geçtim şimdi herkes alırsa 3tl diye bu seferde doviz açığımız iyice artacak bu 3tl ler dolara dönecek of off yandıkkk bambaaaaa burşşikkkeee 3tl hooop all al all
  9. habbassaka

🔥İndirim Steam Bahar Indirimleri Başladı!

haber doğru, kaynak: https://steamdb.info/sales/history/
  10. habbassaka

🔥İndirim Mafia Trilogy için son saatler

epicte varsa israfa gerek yok
  11. habbassaka

🔥İndirim Steam Ea Play Üyeliği 8TL

ilk alanlar için 8tl daha önce aldığım için bende normal fiyat
  12. habbassaka

🔥İndirim Battlefield 2042 96 TL

Yani bir ara haftasonu ücretsiz denemede indirmiştim güzeldi ama o dönem o paraları hak etmezdi bende silmedim klasik indirim dönemi gelir bakarım diye 100₺ fena sayılmaz.. arada girip chill takılmalık.. keşke her sene bf oyunu çıkmasa...
  13. habbassaka

🔥İndirim İndiegala.com da god of war 165 TL gözüküyor

site yıların sitesidir, güvenilirdir.
  14. habbassaka

Kalıcı Ücretsiz [STEAM] [ÜCRETSİZ] Dungeon of the ENDLESS

https://store.steampowered.com/app/249050/Dungeon_of_the_ENDLESS/
  15. habbassaka

Steam Dolar Kuru 20 TL Yapıyor Iddiası !

steam dolar kurunu yapımcıya 10 dolar olarak sunuyor. bunun farkına varan yapımcı, normalde fiyatı 5 dolar oyunu bu sefer 50tl değil de 130tl gibi bir fiyata giriyor 130/26: 5dolar yapıyor. zaten rdr için bunu böyle yapmışlar 1,150tl yi güncel kura böl 1,150/26: 44dolar gibi bir fiyat veriyor...
  16. habbassaka

🔥İndirim SIVI SOĞUTUCU ÜRÜNLERİNDE %15 İNDİRİM HANGİSİ ALINIR ?

kasanın sitesinde gpu uzunluğu maks 350mm (35cm) yazıyor ekran kartının uzunluğu 324mm (32,4cm) dolayısıyla 2.6cm gibi bir boşluk kalıyor bu boşluğa radyatör bile zor sığar kaldı bir de fanlar var. ön tarafa konumlandırmanız zor gibi duruyor. üst tarafa baktığımda ise anakart ram soketleri çok...
  17. habbassaka

ben sıvı soğutucuyu kasanın üst bölümüne konumlandırmak istediğim için başta ramlere çarpıyordu ramleri değiştirmek zorunda kaldım low profile ramlere geçtim o şekilde sığdı büyük ihtimal ön tarafa mesh bölüme konumlandırırsanız sığar diye düşünüyorum gerçi sizin anakart amd tabanlıymış intelde...
  18. habbassaka

vay be cm masterliquid v2 almıştım 10. ay taksidini ödüyorum hala.. 1,500 almıştım ne ara bu fiyatlara geldi bunlar.. konuya gelecek olursak 12400f ile kullanıyorum çok memnunum işlemci çok serin çalışıyor lakin bu fiyat aralığına çıksaydım 360mm lik bir şey bakardım diye düşünüyorum
Top Bottom