Neler Yeni

Steam Dolar Kuru 20 TL Yapıyor Iddiası !

En İyi Cevap
3
Düzeltmeye gerek yok eninde sonunda yapacak bu zamı, bilinçli hareket edilmeli bu akşam
Ya abi yanlış anlama ama hiç mi beynini kullanıp üstüne düşünmedin? RDR2 vs zaten güncele yakın bir kurdan satılıyor. Kur güncellensede fiyatı çok az değişir. Listeyi hazırlayan ilkokul terk falan heralde.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Ya abi yanlış anlama ama hiç mi beynini kullanıp üstüne düşünmedin? RDR2 vs zaten güncele yakın bir kurdan satılıyor. Kur güncellensede fiyatı çok az değişir. Listeyi hazırlayan ilkokul terk falan heralde.
diyorum ya bakkal hesabı işte

aabee dlar kaç şimdi 10
steam kuru 20 yapsaaaa
fiyatlar 2 katına çıkaaarrr

yks -5 net matematik :kekw:

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Abdullah
Burada seçimlerde akp yi tutan gençler vardı artık oyunda oymayamayacaklar onlar. Onlara gram üzülmüyorum

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,818
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Steamin 10 lira demesi bir kural değil. Bunu yanlış anlayanlar var. Bu bir tavsiye oluyor. Steam diyor ki bu adamlar gariban. Siz oyununuzu 1 dolar 10 lira olarak hesaplayın koyun daha çok satarsınız. Oyunun fiyatını belirlemek rockstar, ubisoft gibi oyunun yapımcılarına kalıyor. Yani isteyen 10 liradan isteyen 25 liradan hesaplayarak oyununu koyuyor.

The Semih

80+ Gold
Kardeşim haklısın da sadece RDR 2 için düşünme bu hesabı sonuçta 50 liralık oyunda zam yicek her oyun kademeli zam yicek yani bunun kaçarı yok, haber bakkal hesabı olsun olmasın diyorum ki elbet bir gün zam gelecek bu steame biliçli olalım diyorum neresi yanlış bunun ? Bu akşam yaz indiriminde bunun bilincinde oyun almayı düşünüyorum mesela ben, yarın ne olcağı belli değil. Bugün ne alırsan yarın kar.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Kardeşim haklısın da sadece RDR 2 için düşünme bu hesabı sonuçta 50 liralık oyunda zam yicek her oyun kademeli zam yicek yani bunun kaçarı yok, haber bakkal hesabı olsun olmasın diyorum ki elbet bir gün zam gelecek bu steame biliçli olalım diyorum neresi yanlış bunun ? Bu akşam yaz indiriminde bunun bilincinde oyun almayı düşünüyorum mesela ben, yarın ne olcağı belli değil. Bugün ne alırsan yarın kar.
hocam zam geleceği kesinde yanlış fiyata söylüyoruz biz

En İyi Cevap
3
Abi her şeye zam geleceği kesin, buna maaşında dahil önemli olan alım gücü. Zamlar büyük ihtimal dediğin gibi gelecek ama zaten sürekli bir şeyler zamlanıyor hayatımızda bir değişiklik olmayacak

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
Bu akşam ki yaz indirimleri türkiye için son fırsat arkadaşlar.

Bazı arkadaşlarımız rahatsız olmuş şunu ekleyeyim ozaman, steam kur zamı elbet bekleniyor ve gerçekleşicek ama aşağıda fotoğraf tahmini fiyat listesidir. Bugün zam olursa olacak fiyattır, eğer 1 sene sonra zam gelirse bu fiyatlardan daha yüksek sonuç çıkacaktır.

Alıntıyı görüntüle
Konusu zaten açıldı

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk
steam dolar kurunu yapımcıya 10 dolar olarak sunuyor. bunun farkına varan yapımcı, normalde fiyatı 5 dolar oyunu bu sefer 50tl değil de 130tl gibi bir fiyata giriyor 130/26: 5dolar yapıyor.
zaten rdr için bunu böyle yapmışlar 1,150tl yi güncel kura böl 1,150/26: 44dolar gibi bir fiyat veriyor. Sen şimdi bu fiyatın, 1doların 10tl eşit olduğunu savunursan işimiz var.
arkadaşın dediği gibi kop pas yapmaya o kadar alışmışız ki incelemeden paylaşım yapıyorsunuz. bu görseli nerden aldıysan, bunu hazırlayan da söz de editör...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,482
Üyeler
166,215
Son üye
batovic
Top Bottom