Arama sonuçları: *

1. I

❌İndirim Bitti! Metro Serisi Epic Games İndirimleri

temple yani tapınak zannediyorum eşanlamlısı. fakat etkinleştirilemiyor bulamadım jeneratörleri. Uv ışıklar var bolca ve istirahat edilemeyen terkedilmiş yataklar. Daha önceden sığınmış insanlar zannediyorum. Birbirine bağlanacak sigorta kabloları da yok. Buralardan bana iş çıkmaz YTD
  2. I

karşılaştırmadım zaten kankacım. oyun tarzı ve stili olarak DL 2 'ciyim tek geçerim. oyun biteli bilmem kaç ay oldu 3 adet yeni görev daha çıktı yan görev. Gizli tapınaklar buldum onları etkinleştirecem şimdi .. oyun bitmiyor ve benim olayım bu. bitmesin hiç her girişte yeni olaylar vs YTD
  3. I

her ne kadar Dying Light 2'ci olsam da.. METRO EXODUS bu fiyatlara bedava.. hiçbir tavsiye değildir
  4. I

🔥İndirim Dying Light 1 ve Dying Light 2 dahil paket 183TL!

Dying Light 1 güzel bir klasik, Dying Light 2 ise tam bir efsane'dir.. Hikayeyi bitirdim uzun zaman oldu yan görevler bitmiyor ve sürekli yeni mekanlar yeni sığınaklar açılıyor.. Hiç bitmesin istiyorum DL 2 adamım
  5. I

Epic games dying light 2 nekadar

Dying Light 2 oynayın, oynatın, tavsiye edin.. Hikayeyi bitirmeme rağmen yan görevler bitmiyor. Görev yapmasanız bile yağmalanacak tahliye konvoyları, aranıp bulunacak askeri hava yardımları (çatılara düşen askeri uçak yardımları) vs sizi oyunda tutuyor.. Çok güzelsin be oyun YTD
  6. I

🔥İndirim 🔥🔥 Red Dead Redemption 2 200 TL ÇÖKÜN 🔥🔥

dünyanın en iyi oyunu, üstelik 200 TL .. şu anki piyasada bedavadan ucuz YTD
  7. I

Kalıcı Ücretsiz EPİC GAMES BU GÜN Kİ BEDAVA OYUN AÇIKLANDI !

Almayın arkadaş beğenmiyorsanız. Steam vb diğer platformların böyle bir kampanya yaptığını gördünüz mü? GTA5 in çok daha popüler olduğu ve paranın da para olduğu zamanlar adamlar BEDAVA verdi kütüphanelerimize. Yine yaranamıyorlar değil mi?
  8. I

Kalıcı Ücretsiz 🔥Assassin’s Creed Syndicate🔥KALICI ÜCRETSİZ🔥

güzel oyun mutlaka herkesin arşivinde bulunmalı.. ücretsiz ne de olsa güzel fırsat
  9. I

epic games dying light 2 + bloody ties 280tl alınır mı

kesinlikle alınır.. Dying Light 2 olağanüstü bir oyundur.. şu anda hikaye olarak oynuyorum. Mükemmel ötesi.. DLC de fena durmuyor. TechIandı bir kez daha tebrik ederek YTD diyorum
  10. I

❌İndirim Bitti! DEATHLOOP %80 indirim 107,80₺

steam'daki fiyatı bile bu oyun için BEDAVA.. oyun çok güzel fiyat ondan da güzel YTD
  11. I

(SON GÜNCELLEME!!!) - Kur Öncesi STEAM İNDİRİMLERİ!!!

days gone indiegala'da 'Maalesef bu oyun, yayıncının isteği üzerine ülkenizde satın alınamıyor ve bu sepet işlendiğinde kaldırılacak.' hatası verip ödemeyi 0 gösteriyor yani satın alınamıyor. VPN de denedim olmadı bunun çözümü hakkında yardım edebilecek forumdaşım var mı?
  12. I

❌İndirim Bitti! Battlefield 2042 ve 5 Epic’te indirimde

BF1 indirimde değil galiba... 1 der tek geçerim
  13. I

Days Gone Voidu 108,57 TL

burada da stok yok şanssız günümdeyim yine de her şeyin hayırlısı YTD
  14. I

(SON GÜNCELLEME!!!) - Kur Öncesi STEAM İNDİRİMLERİ!!!

emin olamadığımdan soruyorum.. days gone 75 TL gösteriyor site güvenilir mi ve doğru mu acaba =?
  15. I

❌İndirim Bitti! Metro Serisi Epic'te İndirimde

Exodus 37 TL ' ye bedava
  16. I

steam ve epic games ücretsiz oyunlae nereden bulabilirim

Bu forumda sıcak fırsatlarda ya da indirimli/ücretsiz oyunlar kategorisinde konusunun açılması 5 dakikayı bulmadığı için bana göre başka platformlara ihtiyacın yok..
  17. I

🔥İndirim The Crew 2 - Special Edition 26,90 TL! (Ubisoft)

GTA5 desen değil araba yarışı desen direkt o tarz bir oyun da değil.. twisted metal 4 tarzı gibi bir oyun mu bu :D
  18. I

10100F hediyesi Marvel's Avengers nasıl etkinleştirilir? ( Incehesaptan kod geldi)

Herkese iyi forumlar. Elimizdeki kod ile bu oyunu nereden ne şekilde aktifleştirebiliriz? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Top Bottom