Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Metro Serisi Epic Games İndirimleri

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Evet, çoğu kişi de bilmiyordur. Oyun bitince Chapters kısmında New Missions var. Oyunun bazı yerlerinde acaba ne oldu, bazı karakterlerin hikayesi, oyunun sonundaki savaşta başka cepheler vs. Mükemmeldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2033'te DLC yok. Last Light oyun bitince çıkıyor. Exodus direk oynayabiliyorsun. Maalesef başka DLC veya oyun yok :/
Valla new missions yazısını gördüm mü oynadım mı emin değilim ama oynadıysamda emin değilim. Ben de metro Exodus gibi ayrı DLC paketi var sandım ondan sordum öğrenmiş olduk en azından.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Valla new missions yazısını gördüm mü oynadım mı emin değilim ama oynadıysamda emin değilim. Ben de metro Exodus gibi ayrı DLC paketi var sandım ondan sordum öğrenmiş olduk en azından.
Chapters girince de hemen çıkmıyor oyunun ana bölümleri çıkıyor New Missions tıklayınca geliyorlar. Ama işte oyunu bitirmen gerekiyor. Genelde de oyun bitince millet pek yüzüne bakmadığı için bu cevherlerden haberi yok.

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Kardeşime aldım teşekkür ederim

• Muhteşem

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
her ne kadar Dying Light 2'ci olsam da.. METRO EXODUS bu fiyatlara bedava.. hiçbir tavsiye değildir

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
her ne kadar Dying Light 2'ci olsam da.. METRO EXODUS bu fiyatlara bedava.. hiçbir tavsiye değildir
İndirim bittiğini duyurmak için konuyu yükselttim. Bu arada Dying Light 2 ile Metro serisinin hiçbir benzerliği yok karşılaştırman hata. Metro türünde ölü bir Stalker serisi ve ortalama Chernobylite var. Metro Serisi en sevdiğim seridir. Dying Light 2 de mükemmeldir +160 saat oynadım

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
İndirim bittiğini duyurmak için konuyu yükselttim. Bu arada Dying Light 2 ile Metro serisinin hiçbir benzerliği yok karşılaştırman hata. Metro türünde ölü bir Stalker serisi ve ortalama Chernobylite var. Metro Serisi en sevdiğim seridir. Dying Light 2 de mükemmeldir +160 saat oynadım
karşılaştırmadım zaten kankacım. oyun tarzı ve stili olarak DL 2 'ciyim tek geçerim. oyun biteli bilmem kaç ay oldu 3 adet yeni görev daha çıktı yan görev. Gizli tapınaklar buldum onları etkinleştirecem şimdi .. oyun bitmiyor ve benim olayım bu. bitmesin hiç her girişte yeni olaylar vs YTD

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
karşılaştırmadım zaten kankacım. oyun tarzı ve stili olarak DL 2 'ciyim tek geçerim. oyun biteli bilmem kaç ay oldu 3 adet yeni görev daha çıktı yan görev. Gizli tapınaklar buldum onları etkinleştirecem şimdi .. oyun bitmiyor ve benim olayım bu. bitmesin hiç her girişte yeni olaylar vs YTD
Tapınaklar ne yeni duydum

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
Tapınaklar ne yeni duydum
temple yani tapınak zannediyorum eşanlamlısı. fakat etkinleştirilemiyor bulamadım jeneratörleri. Uv ışıklar var bolca ve istirahat edilemeyen terkedilmiş yataklar. Daha önceden sığınmış insanlar zannediyorum. Birbirine bağlanacak sigorta kabloları da yok. Buralardan bana iş çıkmaz YTD

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
temple yani tapınak zannediyorum eşanlamlısı. fakat etkinleştirilemiyor bulamadım jeneratörleri. Uv ışıklar var bolca ve istirahat edilemeyen terkedilmiş yataklar. Daha önceden sığınmış insanlar zannediyorum. Birbirine bağlanacak sigorta kabloları da yok. Buralardan bana iş çıkmaz YTD
Hee Anniversary update mi diyorsun? 2. yıla özel

Top Bottom