Arama sonuçları: *

1. n7cati

Hangi oyunu seçeyim?

RDR2
  2. n7cati

Spiderman remaster mı Last of us mi?

Tlou 2 remastered pcye çıkacağı söyleniyor istiyorsanız onu bekleyebilirsiniz. Tlou 2 harika ama tlou 1 size çok iyi gelmeyebilir. Ama yinede alıcam diyorsanız tlou alın spidermani bir süre sonra bırakırsınız sıkar.
  3. n7cati

Gameship.app Güvenilir midir ?

Normal değil , hediye geri alınabilir büyük ihtimalle çalıntı kart ile atıyorlar. Daha yüksek bir ihtimal ise dolandırıcı bir sayfa. 1697641654 Hediye gelse bile steam hesabınız banlanabilir eğer kart sahibi bildirirse.
  4. n7cati

Gameship.app Güvenilir midir ?

Güvenilir olsa bile kendi hesabınıza oyunu göndermeleri için eğer tabi steamden bahsediyorsanız , bu keyleri çalıntı kartlar ile alıyorlardır. Eğer farklı bir platform ise bilemeyeceğim.
  5. n7cati

Uncharted hediyeli ,ryzen 5 5600 yardım .

Anladım hocam yinede r5 ,7 veya 9 serisi işlemciye sahip olan tanıdığınız varsa bi rica edin bi ihtimal olabilir bence. 1672004446 1 Sistemden kaç kez alınıyor bilmiyorum ama bende 5600x var istiyorsan sizin için deneyebilirim dün kendime almıştım oyunu ama yine olurmu bilmiyorum
  6. n7cati

Hocam kodlar işlemci modeline göre veriliyor , zaten eğer öyle olmasaydı arkadaş int kafede sorunsuz alabilirdi . Oyunu alabilmesi için r5 5600 e sahip pcden yapması gerekiyor %100
  7. n7cati

Fakat r5 5600 e sahip olan birisi varsa o oyunu alabilir kodu ona verirseniz .
  8. n7cati

Örneğin sen r5 5600 aldıysan 5600 e göre bir kod veriyorlar onuda girip doğrulayıcı ile doğruluyorsun oyunu öyle veriyor yani koda sahip olman her işlemci de alabileceğin anlamına gelmiyor maalesef
  9. n7cati

R5 ,7,9 serisi için geçerli , örneğin gaminggen itopya vatan gibi sitelerden aldıysan onlar sana bir kod veriyor o kodu ryzenin uygulamasına giriyorsun sistemi kontrol ediyor eğer kod ve sistem bileşeni doğruysa siteden kodu veriyor. 1672003677 O kod işlemci modeline göre veriliyor diye biliyorum .
  10. n7cati

Ödülü almak için belirli sitelerden r5 serisini almış olman gerekiyor, yeni sistemde ryzen işlemci olunca direkt oyunu alamıyorsun.
  11. n7cati

Epic 25 aralıkta bu oyunu verir mi?

Evet hatta rdr 2 fifa 2023 felanda vericek 🥶
  12. n7cati

itempazar güvenilir mi?

Bu sorunun cevabı ne aldığına ve satıcıya göre değişir, sitedeki en güvenilir olay 14 gün diye biliyorum, 14 gün içinde hesapta geri alınma veya sıkıntı çıkma durumu olursa item satışın yardımcı olabilme ihtimali var , satılan oyun hesaplarının bir çoğu cracked olduğu için çok güvenilir olduğu...
  13. n7cati

Kalıcı Ücretsiz EPİC GAME’in vereceği 15 Oyun Tam Liste

Düzgün oyun yok hocam be
  14. n7cati

🔥İndirim Steam Game Awards 2022 İndirimleri (Pre-Winter Sales)

Yok hocam oyunların altındaki fiyatlar oyunlara ait
  15. n7cati

🔥İndirim Steam Game Awards 2022 İndirimleri (Pre-Winter Sales)

Geçen daha ucuzdu bu oyunlar
Top Bottom