Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

🔥İndirim EPİC GAMES RDR 2 600 LİRA

oyunun grafik olsun hikayesi olsun kötü yorumda bulunamam zaten büyük ihtimalde hikaye ilerleyişi felan beni biraz soğuttu diyelim. haklısın. ama keşke hafızamı kaybetsemde gene ağlaya ağlaya detroit oynasam diyorum :D
  2. oğuzhan18

tabii ki ben bütün ne kadar oyun varsa hepsini crack olarak indirim tek oyunculu olduğu için bilemedim ya o oynadığım oyunların etkisinden dolayı zevk almadım yada kişisel diyelim. şimdi last of us indirdim sarıyor devam.
  3. oğuzhan18

valla crack olarak indirdim benim için en zevk almadığım oyun pes 2024 den sonra rdr2 gelir net olarak altını çiziyorum en zevk almadığım bu arada. hikaye olarak detroit ve metro exodustan başka oyun zevk vermedi açıkcası.
  4. oğuzhan18

steam dolarlı indirimler başladı

bende iade edip torrenten oynamak daha mantıklı geldi sonuçta tek oyunculu hikaye için çok oynanıyordu pişman deyilim :D
  5. oğuzhan18

❌İndirim Bitti! 50TL LİK BU SÜPER OYUNU KAÇIRMAYIN

tek oyunculuymuş benim için kalsın :D
  6. oğuzhan18

🔥İndirim Battlefield 2042 Naysla 76TL

Oyunu ne kadar sevmesemde güzel konu ty.
  7. oğuzhan18

🔥İndirim The Forest İndirim 8.00₺

Tek oynarsan sarmaz tabi 1697830613 Güzel konu
  8. oğuzhan18

🔥İndirim Spiderman bu fiyata alınır mı?

Bence oyunu istediğin için bu fiyat iyi gibi geliyor sana bende severek indirdim crack olarak sıktı beni. Zevkler tartışılmaz.
  9. oğuzhan18

🔥İndirim Spiderman bu fiyata alınır mı?

Torrentden oynadım Bi yerden sonra beni sıktı bu kadar verilmeye deymez bence
  10. oğuzhan18

🔥İndirim 🔥Mass Effect 100 TL oldu🔥

yanlış anlamayın ama en mantıklısı torrent :D tek oyunculu bir oyunsa tabii ki !
  11. oğuzhan18

Gta 5 indirimi almaya değermi

aga be epic games sayesinde bedava dağıtıldığında ucuza herkeze satıp m2 ssd almıştım anılar..
  12. oğuzhan18

Sizce RUST Alınır mı?

Solo oynucaksan hayır ama arkadaşın olursa 1000 TL olsa bile alınır.
  13. oğuzhan18

WWE 2K22 Nasıldır Alınır Mı?

ozamanlar cafeye giderdik oynamaya alevli sahneyi açmayı bilmezlerdi ben açardım patron süremi uzatırdı 1 saat ahh ah..
  14. oğuzhan18

en sevdiğim benimde cocukken oynadığım 2009 ve 2006 serisi ahh ah..
  15. oğuzhan18

arkadaşla normal 1v1 oynadık pingde yok sorun yok ama bu oyunda hareket sizdemi sadece yuvarlak ile mi oluyor o tarafın beceremedik gibi yada hareket skil yapamıyoruz fazla
  16. oğuzhan18

aldık hocam şey sorcam 4 kişiyiz diyelim oda kurup aramızd 2v2 atabiliyor muyuz ?
  17. oğuzhan18

Arkadaşlar bu oyunu arkadaşımla almak istiyorum fiyatı çok iyi düşmüş ama atıyorum arkadaşımla 1v1 vs atabiliriz onu biliyorumda ama arkadaşımla mesala online 2v2 başkalarıyla vs atabilirmiyim yada 4 kişi olarak aramızda 2v2 atılıyor mu bilgisi olan yazabilir mi ?
  18. oğuzhan18

Red Dead Redemption 2 1150 TL

torrenten bütün hikayeli oyunları oynayan ben sadece güldüm.
  19. oğuzhan18

🔥İndirim tekken 7 steam 17.85

arkadaşınla vs atabiliyorsun bedava oyun bu fiyata gerçekten.
Top Bottom