Neler Yeni

🔥İndirim Spiderman bu fiyata alınır mı?

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
1697680320269.png

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,840
İsim
Oğuz
Yani severek oynadım ben de bu kadar değer mi emin değilim. Günümüze göre para değil elbette. Geçen sene 200 TL'ye almıştım ben. Yine de oynaman gereken bir oyun bu yüzden sitelerde indirim falan yoksa da al geç.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Torrentden oynadım Bi yerden sonra beni sıktı bu kadar verilmeye deymez bence

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani severek oynadım ben de bu kadar değer mi emin değilim. Günümüze göre para değil elbette. Geçen sene 200 TL'ye almıştım ben. Yine de oynaman gereken bir oyun bu yüzden sitelerde indirim falan yoksa da al geç.
Spiderman'i severim baya. Açık dünya oluşu da baya ilgimi çekiyor. Bu fiyata inmişken alayım diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Torrentden oynadım Bi yerden sonra beni sıktı bu kadar verilmeye deymez bence
İndirime girmesini bekledim çünkü torrent kullanmıyorum. Belki de beni sıkmaz, orasını bilemiyorum tabii. Güncel oyun piyasasına baktığımızda alınabilir bir fiyat gibi böyle bir oyuna.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Spiderman'i severim baya. Açık dünya oluşu da baya ilgimi çekiyor. Bu fiyata inmişken alayım diye düşünüyorum.

İndirime girmesini bekledim çünkü torrent kullanmıyorum. Belki de beni sıkmaz, orasını bilemiyorum tabii. Güncel oyun piyasasına baktığımızda alınabilir bir fiyat gibi böyle bir oyuna.
Bence oyunu istediğin için bu fiyat iyi gibi geliyor sana bende severek indirdim crack olarak sıktı beni. Zevkler tartışılmaz.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,840
İsim
Oğuz
Buyurun hocam siteleri unutmuşum ben. 650 vermekten çok daha iyidir hem de Steam kodu olarak veriyor.

https://www.allyouplay.com/marvels-..._medium=affiliate&utm_campaign=Enucuzoyun.com

Diğerinde olmazsa Etail'de de 500 zaten. Üstteki de güvenilir onda sıkıntı yok.

https://etail.com.tr/marvel-s-spider-man-remastered?tracking=enucuzoyun

Allyouplay sitesinde eklenmiyor galiba fakat Etail için de bildiğim şu kod var,
''etailextr5''
Bunda %5 indirim yapıyor fakat başka kod var mı bilmiyorum. %20-25 falan vardı önceden.

lebron23

80+ Bronze
spiderman seviyorsan çok keyifli oyun. ps5de bitirip sattım. Zaten başka oyun da sarmadı bundan sonra.

Top Bottom