Hala atıyorlar kendi kendine eğlensinler yapacak bir şey yok.Bazen bende yapıyorum ama buna da yapmazsın yav sgbdbdbd
Hala atıyorlar kendi kendine eğlensinler yapacak bir şey yok.Bazen bende yapıyorum ama buna da yapmazsın yav sgbdbdbd
Spidermanbu ikisi arasında kaldım sizce hangisi?
spiderman ₺659,40
god of war ₺449,50
sırf bunu yazdın diye atıyorum afjklşşgşsjlfgjşlaşsşHerşeye bu emojiyi atanları bi güzel şamarlamak lazım bu forumum yaş ortalaması gerçekten inanılmaz küçük
Nasıl kısa sürüyor? DLC'leri falan da var. Yan görevler vs vs. Ben şahsen gow'u 40 saat, spiderman'i 50 saat oynadım. 2 oyununda iliğini kemiğini sömürdüm.kesinlikle gow. Spider man güzel oyun eyvallah ama çok kısa sürüyor
DLC ler oyunla beraber mi geliyor ve kaliteli miNasıl kısa sürüyor? DLC'leri falan da var. Yan görevler vs vs. Ben şahsen gow'u 40 saat, spiderman'i 50 saat oynadım. 2 oyununda iliğini kemiğini sömürdüm.
Spider daha iyi sarar bence en kötü senaryo hikaye baysa bile açık dünyada örümcek güçlerinle dolaşmak harika bir duygu ki hikayesi de kötü değilbu ikisi arasında kaldım sizce hangisi?
spiderman ₺659,40
god of war ₺449,50
ben hikayesinden bahsediyorum dostum. Spider man yan görevleri kendini tekrar eden görevler dolayısıyla herkesi sarmaz beni sarmadı max 20 saat oynayabildimNasıl kısa sürüyor? DLC'leri falan da var. Yan görevler vs vs. Ben şahsen gow'u 40 saat, spiderman'i 50 saat oynadım. 2 oyununda iliğini kemiğini sömürdüm.
Evet oyunla beraber geliyor ve ben oynarken baya keyif almıştım. DLC'ler çok uzun değil ama gayet güzel tatmin etti beni hikaye sonrasında da.DLC ler oyunla beraber mi geliyor ve kaliteli mi