Arama sonuçları: *

1. O

Forza 4 İNDİRİM.....

Tamamdır dediğin gibi olsun
  2. O

Forza 4 İNDİRİM.....

Hayırdır kim ablam oluyor benim Benim kimseye rahatsızlık verdiğim yok kıza yazmadım bile Yaş kaç
  3. O

Forza 4 İNDİRİM.....

Kimseyi korudugum yok gerçeği söylüyorum gerçekler canini acıttıysa ne mutlu bana
  4. O

Forza 4 İNDİRİM.....

Ben okadar beklemiyorum sende problem var ve 8k kişi evet anlık olarak çok üstelik bu 8k sadece Steam sayısı yani xboxtan oynayanlar yok veya Microsoft store dan alıp oynayanlar dahil değil?
  5. O

Forza 4 İNDİRİM.....

Bu y*v**k seni gördü sansürledigim şeyi yapıyor kızsın diye nerede yaşadığını merak edip soruyor buna daha fazla cevap verme istersen
  6. O

Forza 4 İNDİRİM.....

Logitech f710
  7. O

Forza 4 İNDİRİM.....

Aklı olan fh4-5 te gamepad kullanır bukadar iyi bir şey olamaz g29 um var kullanmıyorum gamepad kadar konforlusu rahatı yok resmen forza için yapılmış bir alet
  8. O

Forza 4 İNDİRİM.....

İşkembeden sallama Steamdb verilerine baktım 7-8k anlık oyuncusu var Fh5 in ise şuan 11k felan Fh4 ün 24 saat içinde en yüksek oyuncu sayısı 18k Fh5 in ise 17k Bende 2 oyun var 2 Side yüklü ama 4 ü daha çok oynuyorum
  9. O

Forza 4 İNDİRİM.....

He tamamdır iyi oyunlar ozaman
  10. O

Forza 4 İNDİRİM.....

Direksiyon setim var direksiyon setiyle asla oynanmaz gamepad candır Direksiyon seti assetto ve ETS de iyi 1729369387 Almadıysan full paket al diğer türlü tadı çıkmaz zaten Steam ve Microsoft store dan kalkacak son indirimler bunlar
Top Bottom