Arama sonuçları: *

1. Ömer 34242432

C ogrenmek icin dokuman onerisi

Yazin geri kalaninda temel C bilgisi ogrenmek istiyorum, programlama bilgim var. C ogrenmek icin Ingilizce, Turkce fark etmez yazili dokuman onerisi istiyorum :).
  2. Ömer 34242432

Kodlamaya başlamak için destek

Python kur, sonrasinda vs code kurup python eklentilerini yukle. Hazirsin. tavsiye olarak YazBel'den calisabilirsin. https://python-istihza.yazbel.com/
  3. Ömer 34242432

0 dan yazılımı nereden öğrenebilirim

Bir suru dil ogrenmek yerine bir dilde ustalasmak genelde daha faydalidir. Aylik 20 dolar, keske kalici olsaydi fakat yillik uyelik alirsaniz indirim kuponlari vs ile yari yariya inebiliyor yillik fiyati
  4. Ömer 34242432

0 dan yazılımı nereden öğrenebilirim

Eger karsilayabilirsen Codecademy oneririm. Codecademy nedir? Eger 20 dolar gibi bir miktari karsilayamiyorsan, YazBel uzerinden dokuman okuyarak yap, YazBel'i tamamladiktan sonra zaten az cok python'un synati hakkinda bilgi sahibi olacaksin daha sonrasinda minik projeler, algoritma sorulari...
  5. Ömer 34242432

Python öğrenmek için en iyi ve kolay yol?

Bana kalirsa dokuman okumak, zaten bir dilde gelismek icin once sozdizimine(syntax :)) hakim olmak gerekiyor devaminda ise algoritma cozuyorsun basit projelerden buyuk projelere dogru gidiyorsun. kisacasi sozdizimini ogrenmen gelismeye baslamak icin yeterli bence benim ogrenmen icin onerdigim 2...
  6. Ömer 34242432

En iyi yazılım dilleri hangileridir

Öncelikle başlık hatalı, en iyi yazılım dili diye bir şey yok. Her dilin kendi içinde artıları ve eksileri mevcut. Öncelikle algoritma öğren, biraz sıkıcı gelebilir ama en azından biraz bilgin olsun daha sonra python öğrenebilirsin basit ve kullanışlı bir dil programlamaya başlamak için ideal...
  7. Ömer 34242432

Yazılım hakkında soru

Kolay dilden başlama mi? Aynen o.O2 Öncelikle çok fazla şey istiyorsunuz, bunlardan 1-2 Tanesini seçin. Oyun için C# veya C++ Mobil Uygulama için Java, Kotlin Robot kodlamak için Python kullanılıyor en fazla. Website için Javascript, HTML, PHP, CSS Geleceği yapay zeka'da görüyorum...
  8. Ömer 34242432

c# öğrenmek istiyorum tavsiyeniz var mı

Bu seriyi takip edin, guncel.
  9. Ömer 34242432

c# öğrenmek istiyorum tavsiyeniz var mı

Murat Yucedag, temelleri ogrenmek icin gayet yeterli.
  10. Ömer 34242432

Arkadaşlar Discord Bot nasıl yapılır ?

Ingilizcesiz kesinlikle olmaz, burada olay sadece kaynak eksikligi degil. Mesela Stack OverFlow'u kullanamazsiniz veya bir sorun ile karsilastiginiz zaman Turkce kaynak bulmak cok zor olur veya Yapacaginiz uygulamaya Ingilizce dil koyamadiginiz icin cok kisitli bir kitleye hitap eder vs. vs.
  11. Ömer 34242432

Merakli olmak yetmiyor, Ingilizcen var mi? Ona gore tavsiyede bulunayim.
  12. Ömer 34242432

Size soyle bir soz soyleyeyim: "Bir programlama dilini aylar icinde ogrenebilirsiniz ama o dilde ustalasmak yillar surer."
  13. Ömer 34242432

Python veya Js bilgin var mi? Yoksa once onlari ogren daha sonra kurslardan devam edebilirsin.
  14. Ömer 34242432

Python Programlama Dili Hakkında Yardıma İhtiyacı Olanlar

Bot kendi kendine ogreticek, ben de yaslanip cirpinislarini izlemeyi umuyorum(kodu yazarken buyuk ihtimalle canim cikacak)
  15. Ömer 34242432

Benim de oldukca ilgilimi cekiyor, el yazisini ogrenen bir yapay zeka denemeyi dusunuyorum, kendi kendine ogretmesini sagliyacagim.
  16. Ömer 34242432

Pythonda yapay zeka yapmaya baslayacagim, deneyiminiz daha once oldu mu?
  17. Ömer 34242432

Python'a hangi kaynaklardan başlamalıyım?

BTK + YazBel harika bir ikili. 1617226281 Caner bana ozelden mesaj yazar misin? Profilini kapatmissin sohbet edecektim, tuh.
  18. Ömer 34242432

YazBel dokumalarini pdf haline getirdim, isteyen indirebilir

:), Cidden sadece pdf dosyasi var yahu.
Top Bottom